Ti milyen autót vennétek 9,5millió Ft ból?
BMW 740i, 730d, 740d :2008-
BMW 530D, 535D, 535i :2010-
Esetleg márkán belül még az X széria, X5 elegáns, X6 inkább vad.
Én inkább új autót vennék ennyiből.
pl
Mazda6
Honda Accord
Ford Mondeo
Subaru Legacy
VW Passat
Opel insignia
és még sorolhatnám.
Te tudod de az új autó akkor is új autó nem pedig 5 éves használt!Az 5 éves autók pont kezdenek belépni abba a korba mikor már javítani kell ezt azt rajta,egy országúti cirkálóra meg pláne igaz.Ugyanis akik akkora autót vettek mint pl az általad nézet 7 BMW Ezeknek az embereknek nem csak a garázsban áll az autó hanem használják is rendesen!Ez egyenlő azzal hogy gyűlt bele pár száz ezer km ezalatt a néhány év alatt ami egyenlő az alkatrészek kopásával.Vagyis ha nem akarja az ember pl 3 évente cserélni,hanem hosszabb távra tervezi akkor érdemesebb új autót venni.
Nekem egy embléma nem érne meg 5 évet.De kinek a pap kinek a papné, nekem jó lesz a pap neje is.A papot meghagyom másoknak . :)
Nem is kérdés: régebbi Porschét és csak 911-et. És csak kupét vagy targát, semmiképpen sem kabriót.
Régebben nagyon szerelmes voltam egy 1967-es 911-be, amit 6,5 misiért árultak elfogadható állapotban. Most épp ilyet nem látok a legnagyobb használt autós oldalon, de az az autó azért sokkal szebb, mint a maiak - még ha nem is jobb, gyengébb, kevésbé biztonságos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!