Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti milyen autót vennétek...

Ti milyen autót vennétek 9,5millió Ft ból?

Figyelt kérdés
Inkább elegáns legyen max.4000cc ig nyilván ha pár száz cc vel följebb van nem gond.
2014. febr. 28. 19:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Mindenképp új autót vennék ennyiből, Mazda6, Insignia, SuperB, Passat. Ezek szerintem beleférnek a 9,5 millióba, bár nem tudom hogy biztos benzinest vennék-e.
2014. febr. 28. 22:00
 12/24 anonim ***** válasza:
43%
Ebből már kijön egy új F30, S60 is.
2014. febr. 28. 22:21
 13/24 anonim ***** válasza:
Mivel mi mar tul vagyunk rajta,talan erdemes megemliteni,hogy az en ferjem is hasznalt bmw-t akart venni ennyiert.Vegul en "gyoztem" es uj mazda6 lett belole,amit bevallasa szerint a ferjem sem cserelne hasznalt bmw-re:-)
2014. febr. 28. 23:31
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Látom a BMW fanoknak fájt az igazság.Mert rendesen lehúzták az előző válaszomat!Sajnállak titeket ,de még ha tóth ágast is fogtok állni, a fizika törvényein akkor sem fog változtatni egy túlspilázott embléma!
2014. febr. 28. 23:49
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

Hát először is megvenném a kedvenc autómat:

[link]

Aztán vennék egy munkábajárós 740-est olyan félmillió körül: [link]

A többit meg beraknám fialni valahova, hogy később legyen házra való :P

Én ennyivel teljesen megelégednék, hah...

2014. márc. 1. 00:10
 16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ,megvan a gépsárkány
2014. márc. 1. 18:51
 17/24 anonim ***** válasza:
Melyiket vetted végül?
2014. márc. 1. 19:39
 18/24 anonim ***** válasza:

14# (macilaci):

Nem, macilaci, az olyan kis aljas trollok fájnak, mint te. Azért nulláznak le, mert bármit is válaszolsz, felismernek, hiába tiltottad le a neved megjelenítését. Fogadok, már reflexből nyomják neked a piros kezet, szerintem a nem BMW rajongók is, mert az ilyen együgyű válaszolókból elegük van.

Ha nem lennél műszaki analfabéta (mint kiderült eddig) akkor talán adnának is a szavadra.

De ha már BMW: még az árakhoz sem értesz, mert 9.5 millióból kijön egy teljesen új F30-as BMW (még csak nem is egy alap változat), ami üti-vágja az itt agyonig reklámozott carinádat (meg ami álmaidban van neked, azt a "hondót").

Elnézést a többiektől az OFF-ért, de valakinek már le kellett ezt írnia, néha nem árt helyre tenni az ilyen alakokat.

(egy Aston Martin, Alfa Romeo, Ferrari, Porsche, und natürlich, BMW fan; így, ebben a sorrendben)

U.i.:Az engem is érdekelne kedves kérdező, hogy milyen autót vett, mármint hogy hallgatott-e az értelmesebbjére...

2014. márc. 2. 01:32
 19/24 A kérdező kommentje:
Audi S8 5.2 benzin quattro
2014. márc. 5. 07:50
 20/24 anonim ***** válasza:

"Nem, macilaci, az olyan kis aljas trollok fájnak, mint te. Azért nulláznak le, mert bármit is válaszolsz, felismernek, hiába tiltottad le a neved megjelenítését. Fogadok, már reflexből nyomják neked a piros kezet, szerintem a nem BMW rajongók is, mert az ilyen együgyű válaszolókból elegük van.

Ha nem lennél műszaki analfabéta (mint kiderült eddig) akkor talán adnának is a szavadra.

De ha már BMW: még az árakhoz sem értesz, mert 9.5 millióból kijön egy teljesen új F30-as BMW (még csak nem is egy alap változat), ami üti-vágja az itt agyonig reklámozott carinádat (meg ami álmaidban van neked, azt a "hondót").

Elnézést a többiektől az OFF-ért, de valakinek már le kellett ezt írnia, néha nem árt helyre tenni az ilyen alakokat."

Hu de nagy arccal áldott meg az ég valakit!

Pont bagoly szolja meg a verebet!

Mi abban a trolkodás ha valaki logikusan gondolkodik és nem használtat vesz mikor újat is kap ugyan abból a pénzből.Na ki is analfabéta a műszaki dolgokhoz.Mikor sokan még azt sem fogják fel, hogy mi az új szó jelentése egy új új nem pedig használt! Majd 10 milláért baromság használt autót venni ,csak azért használtat venni mert az BMW na az buta dolog.

Ahoz meg semmi közöd ,hogy én azokat a típusokat ajánlgatom amik nekem beváltak.Más meg állandóan opelt ajánlgat akkor szerinted ők is trolkodnak?

Amúgyis,hogy jött ide az,hogy én miket írok más kérdésekre?

Ahhoz sincs semmi közöd hogy nekem milyen autóm van igen van egy Accordom és akkor mi van?

Miért kell irigyelni azt amire valaki évekig spórolt?

A kérdésre válaszolj ne pedig trollkodj!

Ugyanis most is ti kötöttetek belém én senkibe sem kötöttem bele!Persze tudom megint én kezdem ,na persze.

Egyébként abban meg mi trolkodás van ,hogy nem istenítem a német autókat,hozzá teszem nem is szidom őket.

Sajnálom ha az önérzetedbe tapostam ,és fáj az igazság,de akár hogy is próbálsz lejáratni engem a tényen semmi nem változtat a 10 milliós használt autó is használt marad még akkor is ha BMW .Ezen még te sem változtathatsz,jobb ha ezt elfogadod.

2014. márc. 5. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!