Ti vennétek használtan egy M3 as BMWt? Azt mondják az ilyeneket széthajtják, mert akinek telik 30 millája BMWre az nem fogja kímélni.
És csak szívni fogok vele.
A modernebb pár éves 3as kupéra gondolok most.(e92)
Valószínűleg igaz is, hogy nem kímélik ezeket az autókat. Kb. akkor adják el, amikor még nekik nem kellett igazán sokat rákölteni, az új tulaj meg majd az első 10 000 km után foghatja a fejét. Nemrég volt valami cikk egy M6-osról, amivel a második tulaj alig ment és beállt a motor, mert az előző széttaposta.
Bármelyik autót le lehet amortizálni hamar, csak az átlagosabbak nem ösztönzik annyira a vevőiket, hogy gyilkolják a motort.
A mindennapokra nem vennék M3-ast, de még különösen erőset sem. Kivéve, ha nagyon sok pénzem lenne.
Én nem vennék használt BMW pláne az M szériából.
Már csak azért sem mert pl egy 3 éves M3-as bmw árából új autót lehet venni.Mellesleg rengeteg típusú autóból választhat az ember.
Én említettem a cikket a tönkrement M6-osról. De csak példaként, nem azért, hogy trollkodjak. Én se vennék annyi pénzért használt autót. De ez most olyan dolog, hogy használt Ferrarit (az újabb, drágábbakból), vagy Bentleyt se vegyen senki, mert az árából meg már egy nagy házat is lehetne venni, egy Suzuki Swifttel a garázsban.
Sőt, 6 milióért se vegyen senki új alap Mazda 6-ot, mert őrültség lenne, hiszen annyiért már kijön két új Suzuki Swift is. Sőőőőőt, Swiftet se vegyen senki, mert annak az árának 3/4 részéből meg kijön egy új Dacia Logan.
Mindegy, Saint.DaWa, ez jókora tahó, bunkó válasz volt. Aki nem a véleményeden van, az hülye. Gratulálok!
Vegyél egy vadi új Škodát. Nem kell fapadot, ha sok pénzed van, megéri felszereltet venni. Hidd el, jó autók, és nincsenek széthajtva, mrrt szalonból van :D
Ha m3as bmw t akarsz, akkor annyi igaz, hogy szét vannak hajtva. Ugyanez van a szegényebeknél a Golfokkal. Nem értik meg, hogy mindenki azokat veszi, és okosabb lenne szétnézni más márkánál. :) nem akarlak egyáltalán le beszélni a bmw ről, csak azt javaslom, nézz körül más gyártók felé is, mert lwhet, hogy ott egy újabbat tudsy venni ugyanannyi pénzért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!