Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti vennétek használtan egy M3...

Ti vennétek használtan egy M3 as BMWt? Azt mondják az ilyeneket széthajtják, mert akinek telik 30 millája BMWre az nem fogja kímélni.

Figyelt kérdés

És csak szívni fogok vele.

A modernebb pár éves 3as kupéra gondolok most.(e92)

2014. márc. 2. 11:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Valószínűleg igaz is, hogy nem kímélik ezeket az autókat. Kb. akkor adják el, amikor még nekik nem kellett igazán sokat rákölteni, az új tulaj meg majd az első 10 000 km után foghatja a fejét. Nemrég volt valami cikk egy M6-osról, amivel a második tulaj alig ment és beállt a motor, mert az előző széttaposta.

Bármelyik autót le lehet amortizálni hamar, csak az átlagosabbak nem ösztönzik annyira a vevőiket, hogy gyilkolják a motort.

A mindennapokra nem vennék M3-ast, de még különösen erőset sem. Kivéve, ha nagyon sok pénzem lenne.

2014. márc. 2. 11:31
 2/10 anonim ***** válasza:
igen akadhatnak vele gondok difi,kuplung,futómű ezek hamar elfáradnak de a motor az bírja ha az előző tulajok odafigyeltek az olajcserére ,de én m3-ast csak második hobbi kocsinak vennék
2014. márc. 2. 11:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Én nem vennék használt BMW pláne az M szériából.

Már csak azért sem mert pl egy 3 éves M3-as bmw árából új autót lehet venni.Mellesleg rengeteg típusú autóból választhat az ember.

2014. márc. 2. 11:52
 4/10 anonim ***** válasza:
énse vennék használt m3ast, a szervíz egy vagyon, 5 éves m3asok 10M körül vannak, bőven jobban jársz ha veszel egy zsír új 3as bömbit. Én ennyi pénzből (10M) tuti h inkább egy kéziváltós 328i-t vennék újonnan, de persze a te pénzed.
2014. márc. 2. 12:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Én említettem a cikket a tönkrement M6-osról. De csak példaként, nem azért, hogy trollkodjak. Én se vennék annyi pénzért használt autót. De ez most olyan dolog, hogy használt Ferrarit (az újabb, drágábbakból), vagy Bentleyt se vegyen senki, mert az árából meg már egy nagy házat is lehetne venni, egy Suzuki Swifttel a garázsban.

Sőt, 6 milióért se vegyen senki új alap Mazda 6-ot, mert őrültség lenne, hiszen annyiért már kijön két új Suzuki Swift is. Sőőőőőt, Swiftet se vegyen senki, mert annak az árának 3/4 részéből meg kijön egy új Dacia Logan.

Mindegy, Saint.DaWa, ez jókora tahó, bunkó válasz volt. Aki nem a véleményeden van, az hülye. Gratulálok!

2014. márc. 2. 16:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Törölték is a kommentem, de mindegy. Aki láttam, ügyes volt. Te még írni is tudtál rá, így még ügyesebb vagy. Nem azt mondom, hogy ne vegyen senki ezt meg azt. Csak ez a rohadt BMW mánia a magyaroknál már elképesztő. Nézz körül. 20 éves fosokat vesznek a fiatalok a panel lakótelepek parkolójába aztán mikor megtudják tankolni 1-2 ezerért, hát jó bunkó állatok. Ez az egész bmw mánia úgy gáz ahogy van. Emiatt nem forgalmaznak hazánkban pl. VW GOLF R-t.. Csak GTI-t. Mivel eladhatatlan lenne. Pont ezért. Mert a magyar 300 ezerért már BMW-t akar, de még hónapokkal ezelőtt volt itt kérdés, hogy van 10 milliója és Bentley Continental GT-t nézett ki, töröttet, sokba kerülne-e megjavítani. Szóval ennyit erről. De amúgy erre rengeteg bizonyíték van, ha utcára megy az ember. Elég hozzá 1-2 perc, már lát durva dolgokat. 5-ös meg 7-es BMW-k legkisebb dízel motorral, napfénytető nélkül, kicsi-alap felni, nincs ablaksötétítés, alap lámpa, alap szín, alap kárpit. Persze M Packet az van. És hiába kérik motormegjelölés nélkül, látszik rajta, hogy 530, meg 730. És iszonyat bunkók sajnos, volt már jó sok komoly összetűzésem ezekkel, rengeteg rossz tapasztalatom. Sokat vezetek és egyszerűen tragédia, na..
2014. márc. 2. 22:59
 7/10 anonim ***** válasza:

Vegyél egy vadi új Škodát. Nem kell fapadot, ha sok pénzed van, megéri felszereltet venni. Hidd el, jó autók, és nincsenek széthajtva, mrrt szalonból van :D

Ha m3as bmw t akarsz, akkor annyi igaz, hogy szét vannak hajtva. Ugyanez van a szegényebeknél a Golfokkal. Nem értik meg, hogy mindenki azokat veszi, és okosabb lenne szétnézni más márkánál. :) nem akarlak egyáltalán le beszélni a bmw ről, csak azt javaslom, nézz körül más gyártók felé is, mert lwhet, hogy ott egy újabbat tudsy venni ugyanannyi pénzért. :)

2014. ápr. 10. 00:03
 8/10 anonim ***** válasza:
#6: Minek egy autóra napfénytető? :) Most már elterjedtek a klímás autók. Úgy tudtam, hogy a napfénytető már régen nem divat.
2014. ápr. 10. 22:24
 9/10 anonim ***** válasza:
A napfénytető most már ugyan olyan villantós extra mint mondjuk a 4 zónás digit klíma, jó villantani, hogy neked olyan is van a kocsin.
2014. ápr. 11. 08:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor szerintem sokaknak vágatniuk kell egy lukat a tetőre, mert sok típust egy ideje már nem kapni napfénytetővel. Egy prémiumautón meg már inkább röhejes, ha van. Ami divat, az a panorámatető. Családi, egyterű autókon, de ez sem igazán elterjedt.
2014. ápr. 11. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!