50-es kétütemű robogónál eddig mennyi volt a fogyasztás rekordod?
Sokan írják a tesztekben hogy 4 litert eszik a robogójuk. Végülis a legtöbb minarelli blokkos tehát ugyan az hajtja az Sr-t mint az Aeroxot, Malagutit...
Az én robogóm korábban 3,2l-t evett. Most újítottam rajta, pár dolgot kicseréltem és elég jól megy, a fogyasztását ismét mértem: 3 literre jött ki.
Autóval olcsóbban jövök ki, mint te a robogóddal.
Nekem 100cc-s mocim van (Peugeot Speedfight 2), igaz, hogy nehezen bírom ki, hogy ne nyelezzem de így 4,7L a fogyasztás. Az 1.4-es benzines autónké 6-6,2.
Most megpróbálok normálisan közlekedni vele, max. 75-el. Mondjuk ma is elszállt az agyam és sokat nyeleztem de eddig úgy vagyok, hogy 80 km és 2,7L benzin fogyott el. Így már azért jobban tetszik eddig de várjuk ki a végét :)
Mondjuk ez a moci már nem kismotor kategória, nemsokára meglesz a rendszám.
Babetta normális városi használatkor 2l körül eszik, ezzel a motorral lehet a legtakarékosabban járni.
De a 150-es kétütemű Honda robogóm is megáll 3l-nél, országúti használatkor, 90-es átlagsebességgel.
Egyébként a jó fogyasztáshoz jó műszaki állapotú jármű kell. Ha nem hajtod és rendszeresen karbantartod a járművedet, jól fog fogyasztani.
szelepke
Hihetetlen dolgot írtál. Minimum 2, de inkább 2,5-3 a simsonok fogyasztása.
" simsonosok fogyasztása "
Felmérésed reprezentatív? Kérdezném,hány simsonos mesélgetett neked 2-3 literes fogyasztásról?-Esetleg a szántásban,kibelezett kipufogóval,kettesben retekgázon hajtott leharcolt simson eszik 2,5-t.Az is csak akkor,ha ömlik a karbi oldalából a benzin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!