Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 50-es kétütemű robogónál...

50-es kétütemű robogónál eddig mennyi volt a fogyasztás rekordod?

Figyelt kérdés

Sokan írják a tesztekben hogy 4 litert eszik a robogójuk. Végülis a legtöbb minarelli blokkos tehát ugyan az hajtja az Sr-t mint az Aeroxot, Malagutit...

Az én robogóm korábban 3,2l-t evett. Most újítottam rajta, pár dolgot kicseréltem és elég jól megy, a fogyasztását ismét mértem: 3 literre jött ki.

2014. febr. 26. 21:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

A totalcaros népítéletekben sokan 2,5-3literes fogyasztást írnak.

De én nem a simsonok fogyasztására vagyok kíváncsi.

2014. febr. 27. 21:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Öcsém Malaguti F10-e a gyári hengerszettel 2.8 körül evett. Amikor megkapta a 70-es Malossit, akkor meg hmm... xD
2014. febr. 28. 00:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Mikor én SR 50-nel jártam, olyan korban voltam, hogy csak nyélgázt tudtam adni, ennek ellenére 3,5-nél nem evett többet, pedig sportkipufogó volt rajta. Persze egyszer bűvészkedtem otthon a karburátorral, jobban is ment egy kicsit, csak éppen 10 litert evett (füstölt is rendesen).
2014. febr. 28. 18:14
 14/14 anonim válasza:
Malaguti f12 phantom-om 2L-t evett 100-on. Ahogy elnézem a simpsonon kívül mindent vertem :D
2020. nov. 6. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!