Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi idő után áll be egy...

Mennyi idő után áll be egy autó motorja?

Figyelt kérdés
Körülbelül két évig fog állni az autóm egy garázsban, és nem igazán tudom megoldani, hogy valaki időnként beindítsa. Most olyan állapotban van, hogy az ékszíjak és a gumik eleve cserélendők, az akkumulátor sem mai, úgyhogy igazából csak a motort féltem, hogy nehogy beálljon. Szóval, ha újra használatba szeretném majd venni, akkor egy olajcsere után működhet?
2014. febr. 25. 14:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
És persze az akkut kiveszem belőle.
2014. márc. 1. 09:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Fagyállót ellenőrizd!

Tankban ha leszívod minimális elég ha marad, egy 10 éves autónak nem hiszem hogy rozsdás belülről a tankja, szóval azzal nem lesz gond.

2014. márc. 2. 04:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy régi a kérdés, de a legtöbb modern autónak, amilyen a kérdezőé is műanyag tankja van, így rozsdásodástól egyáltalán nem kell tartani.
2016. júl. 6. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!