Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az igaz, hogy minél erősebb,...

Az igaz, hogy minél erősebb, minél több lóerős egy benzines autó, annál nehezebb lefulladni vele?

Figyelt kérdés
Pl. az új Ford Focus ST3-at valamiért csak manuális váltóval lehet kapni, automatával nem. Ilyen erős benzines autókat manuálissal is könnyű vezetni?

2014. febr. 23. 05:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sok szeretettel köszönöm a "nyócvanasíkús" olvtársak irántam való jóságát! :-DDD
2014. febr. 23. 17:37
 12/12 A kérdező kommentje:
Na hát én mikor megszereztem a jogsit, egyből mentem is automata váltós autót venni, tehát rögtön a 200 óra után. Hát egyetlen alkalommal se rúgdostam a kuplung helyét, de erről olvastam, hogy sokan megszokják és tényleg így van. Na lehet pont ezért volt így, mert annyira nem tudok manuálissal közlekedni. Automatára egyből ráéreztem és egyből tudtam vele menni.
2014. febr. 24. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!