Ki mire esküszik? Dízel vagy benzin?
Nálam a traktor a nyerő!Több okból is.A benzin nálam is bevált módszer .....a fűnyírómba!
Persze,elismerem,hogy a mostani benzines motorok rengeteget fejlődtek.Csak nem tudja azt az érzést kínálni mint egy dízelmotor.Illetve elég sokat kell autóznom így gazdaságosabb is.De nem csak ezért....
Szóval,csak érdekelne,hogy ki mit szeret?
3 literes dízellel járok városban 8 literből városon kívül 6 literből. Kis híján 240 paci, na benzinesből melyik 3 literes fog megállni 6-8 literből? Semelyik. Jó, lehet, hogy egy benzines 3 literesből több is kijöhet mint 240 ló, de akkor a fogyasztása is ehhez mérhető lesz.
Arról nem beszélve, hogy én se szeretem pörgetni a motort, azért nem elhanyagolható, hogy mekkora fordulattól kezdve kapjuk a nyomatékot, például előzésnél.
Benzinmotor jó versenyautókba, és hasonló helyekre, ahol fontos, hogy minél gyorsabban felpörögjön, viszont ha gazdaságosságot veszem, akkor a dízel, az meg hogy a dízelekkel mindig baj van csak a szokásos urban legend kategória.
fura h neked a 240 paci 6-8
nekem 10-12 es csak 130 lovas, 2500-3000 kornyeken jaratva... ja es nem padlon, bar ha kikormolom se megy feljebb, lehet szar a mero?
16: Nyelvtantanár vagy? Sajnállak.
Amúgy meg ha hiszed ha nem ennyit eszik, bár lehet ennek köze van ahhoz a bűvös dologhoz is, hogy nem tövig nyomott pedállal gyorsítok....
De tudom, az ilyen embereknél a az irigység kombinálódik a hitetlenkedéssel, de ha nem hiszed, itt egy régebbinek a tesztje, nézd meg mennyire jött ki teszt alatt, nem gyári adatok szerint a fogyasztása...
2004-es modell, enyém 2011-es, bőségesen reális a fogyasztása finom vezetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!