Karburátor kérdés? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Észre vettem hogy a 80 köbcentis KTM MX Krossz motoromon elég dús a keverék (szerintem),mivel ha 3 napig nincs beindítva majd beakarom indítani akkor nem indul be,és ki kell venni a gyertyát ami tiszta olaj,majd fecskendővel spriccelek be neki benzint,úgy beindul és azt szeretném kérdezni hogy a PHB 28mm GS Karburátoron melyik a levegő keverék és mennyire állítsam be ? Előre is köszi a választ2014. febr. 14. 18:50
11/13 A kérdező kommentje:
7# és 10# válaszoló,köszi szépen a választ,ezzel sokat segítettek,holnap megpróbálkozok vele,eddig 1:50-be kevertem a benzint,viszont most 1:30-as van benne,gondoltam hogy ez végett is túl olajos lehet,de megpróbálkozok vele úgy ahogy írtátok,köszönöm még egyszer,ment a zöld kéz,mindkettőnek. :)
2014. febr. 15. 15:36
12/13 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen problémám csak egy 125-ös runnerrel. Kipucoltam a karbit,a levegő szabályzót becsavartam tövig és utána 1.5-öt kicsavartam rajta(egy egész kőr+ egy fél).Erre állítottam relantint és utána pöccre gyúlt.
Az állítgatások előtt jegyezd meg,hogy merre hányat csavartál,hogy ha rosszabb lesz akkor vissza tudd állítani,de ha van lehetőséged inkább bízd egy szakértőre.
13/13 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi.
2014. febr. 16. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!