Ha a Shellnél E85-benzint tankoltam, ugye nem baj?
Ott a bibi, hogy a Shell nem árul, nem árult, és nem fog árulni e85 üzemanyagot. Valamit nagyon benéztél. Vagy nem Shell kút volt, vagy nem E85.
E85-t Magyarországon az Auchan, Avia, Eni, Agip, Mobil Petrol, Olil! kutak forgalmaznak.
Azt olvastam erről, hogy némely autónál, amelyek még azelőtt készültek, hogy ez a szeszőrület megjelent volna a kutakon, előfordulhat, hogy bizonyos tömítések, gumicsövek és hasonlók megsínyelhetik (értelmes így ez a szó?) a magas(abb) alkoholtartalmat az üzemanyagban. Nem tudom mennyi igaz belőle, és vonatkozik-e a Te autódra is, de szerintem ha mást nem, a cikket érdemes erről elolvasni.
AZ a cikk a totalcar szégyene. zácsdani azt sem tudja miről beszél. Kerelhetetlen önfejű majom, egy saját volt kollégájára sem hallgatott, aki teljesen otthonnvan az E85-be, E85 átalakítókban.
Az a cikk egy csúsztatásgyűjtemény, manipulált fotókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!