Hogyan lehetséges az, hogy tankoltam a Lada 2105 típusú autómba egy ezresért, kb 3 alkalommal kiálltam a garázsból átmentem az udvarra (30m) és kifogyott a benzin?!?!
Figyelt kérdés
Hogy a fenébe zabálhat ennyit egy Lada 104e km-rel? Oké, hogy nagy fogyasztás, de ennyire? Ez leeszi a gatyám... Mi baja lehet?2011. szept. 19. 15:15
1/14 anonim válasza:
Egy ezresért! :DDD Ez jó volt! Na figyelj a Ladát ha indítasz kell neki szivató mint állat,akkor zabál is! A második egy ezresért alig kapsz 2,5 liter benzinnél többet! Mit vársz? A Szovjetek nem ugy gyártották a kocsit hogy keveset egyen hanem hogy -40 fokban is menjen! Ahoz pedig benzin kell!! KB Ennyi...
2/14 anonim válasza:
lada az nem bevásárló kocsi! ott azért van fogyasztás főleg helyben az előző jól mondta!
3/14 anonim válasza:
láttad már ,hogy mi történik a karbiban ha oda lépsz a gázpedálnak ,ha nem vedd le a levegő szűrőtt tartóval együtt és nézzél bele és a kezeddel húzd meg a gázkart és utána mindent érteni fogsz!
4/14 anonim válasza:
7,5-14l 100km en a vezetési technikádon sok múlik!
5/14 A kérdező kommentje:
kb 2 percig szokott szivatón menni hogy ne fulladjon vissza nagyobb gázadásnál de akkor ki kell találnom más módszert a melegítésre..... igen tudom hogy spricceli be a benzint de basszus 100 méteren 2 liter? Ez vicc....
2011. szept. 19. 17:12
6/14 anonim válasza:
hát 100 méteren az igen rengeteg,a fogyasztást fent írtam abba bele kell férni de már a 10 -nél gond van! milyen hosszú a szívó cső a tankban? most ugrott be próbáld megrázni a farát nyitott csomag tartó mellett ,lehet ,hogy nem éri el a benzint ,ha van benne akkor hallani ,hogy csobog benne! jó autózást!
7/14 anonim válasza:
Azért a Lada benzin szint mérője nem precíziós műszer, ne várjuk már tőle azt, hogy mm-es különbségeket észleljen. Simán lehet ha kiszednéd a tankos és az ucsó cseppig kitöltenéd, akkor még így - úgy kicsöpögne belőle az a 2 liter, csak azt már nem tudja mérni....
Tankold teli, játszd el ugyanezt, majd megint tankolj rá, csak így lehet reálisan fogyasztást mérni, ez hogy "látszólag üres" semmit sem jelent...
8/14 anonim válasza:
Esetleg nem zár jól a tank sapkája? A benzin nagyon gyorsan párolog,és ha nem 100%-osan zár le a sapka,akkor szép lassan eltűnik (főleg melegben),magától is a 2.5L..legalábbis jó része. Persze ez benzin szaggal is jár.
9/14 A kérdező kommentje:
nem párolog a benzin, a zárt garázsban azt észre vettem volna..
A másik: nem volt csont üres a tank, ezt nem először játssza el velem, amikor van benne 2-3 deci azt nem éri el a szívócső, és utána tankoltam bele 2-2.5 litert, most megint ott tartok, hogy nem éri el a cső. Akkor csak megette...
2011. szept. 20. 06:10
10/14 anonim válasza:
Uramatyám, ennyi szenvedést egy kocsival... 2-3 deci benya van benne... atyaisten. Tele kéne tankolnod és akkor nem agonizálnál ilyeneken. Szánalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!