OMV-nél vagy shellnél lehet 600 forintért tankolni?
Figyelt kérdés
ki van írva az összes kútra, hogy minimálisan kiadható mennyiség 2 liter. Most ez mi? Nekem rohadtul nincs most 2 literre pénzem, ez az össz és dolgom van kocsival. Mit tegyek?2013. okt. 29. 19:22
1/14 anonim válasza:
Másfél liter benzinnel mit szeretnél? :D
2/14 anonim válasza:
ha <2 litert tankolsz, akkor is 2 liter árát számláznak, ez a minimum.
tölts bele egy félliter vodkát, az biztosan van otthon, (esetleg pálinkát)
3/14 A kérdező kommentje:
de nekem dolgom van kocsival, és kizárólag 600 forintom van meg annyi benzinem h a legközelebbi kútig kitart és ennyi. mit lehet így csinálni? rohadtul nem tudok nekik 2 litert kifizetni mert összesen nincs annyi zsém
2013. okt. 29. 19:30
4/14 tetro válasza:
nem tudom milyen kocsi lehet az. de 600 Ft-nyi benzinnel egy átlag 20km-t megy kb. menj gyalog vagy busszal.
5/14 A kérdező kommentje:
gyalogg 8 km-t hogyne. bkv-zni me nemfogok az kur va élet.
2013. okt. 29. 19:44
6/14 anonim válasza:
szerintem fogj egy kannát és menny oda egy emberhez ,hogy mielőtt ő tankolna nyomjon már neked kannába 600ft ért te odaadod a pénzt ő megtölti a kannát azt kész ez neki nem kerül semmibe
7/14 anonim válasza:
Akkor a kérdés eldőlt, mivel kevesebbet meg nem adnak ki. Esetleg bekopoghatsz valamelyik szomszédhoz, hogy kifizeted, csak kéne másfél lityi benzin a kútig dumával.
8/14 A kérdező kommentje:
Na ez frankó ötlet, köszönöm!
2013. okt. 29. 19:49
9/14 tetro válasza:
19.44
de ehhez nem kell kanna. egy műanyag tejes palack is elég :D
10/14 tetro válasza:
mondjuk azt nem értem, hogy annyira csóró vagy, hogy egy rohadt gyrosra sincs pénzed, de lusta vagy gyalogolni egy órát... biztos meló miatt nem érsz rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!