Nagy szégyen, égés 1000 Forintért tankolni?
Felénk nem a legolcsóbb a benzin. Gyakran járok, viszont vidékre és ott van egy kút ami 13-20 Forinttal mindig olcsóbb. Ez 60km-re van tőlem és pont útba esik, a főúton van.
Ilyenkor ha világít már a sárga lámpa (5-6L) rá szoktam tölteni 1000-ért, hogy biztosan odaérjek. Úgy érzem az eladók elég furcsán néznek rám.
Tankolásonként ezzel 5-700 Forintot spórolok, mert egyébkét mindig tele teszem.
Nagyon tréé ez szerintetek?
Szerintem az a tré hogy sokunk így tankol a kicsi fizetések miatt. :(
(de legalább nem cipelünk sok naftát így könnyebb a kocsi és üzemanyagot sporolunk, igaz kicsit :) )
Én állandóan 1000 és 2000 ezer között tankolok. Néha csak 1000 forintért, de van, hogy 1400-ért, 1500-ért, néha ritkán 2 ezerért. Ráadásul az "olcsóbb" kutakon..
Az autóm egy 99-es Mercedes clk. Van amikor jobban ment, 1 éve szarul megy minden, hát ez van. 10 litert fogyaszt városban. Nekem az autózás nagyon fontos, imádok vezetni, szarok rá h kinéz rám furán, pont leszarom, nekem az a lényeg h autózzak és ne a retkes bkv-n kelljen zötykölődnöm.
Én pont a másik véglet vagyok. Hetente teletankolom az autót, ráadásul a drágábbikból. 20.000Ft-ot simán otthagyok alkalmanként.
A pénztáros mindig vagy háromszor megkérdezi, hogy kérek-e áfás számlát. Mikor mondom hogy nem , mert nem tudom sehol senkivel elszámoltatni néznek rám tátott szájjal nagy bambán.
Amúgy nem szégyen, mindenki annyiért tankol amennyiért akar. Örüljenek neki, hogy van bevételük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!