Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagy szégyen, égés 1000...

Nagy szégyen, égés 1000 Forintért tankolni?

Figyelt kérdés

Felénk nem a legolcsóbb a benzin. Gyakran járok, viszont vidékre és ott van egy kút ami 13-20 Forinttal mindig olcsóbb. Ez 60km-re van tőlem és pont útba esik, a főúton van.

Ilyenkor ha világít már a sárga lámpa (5-6L) rá szoktam tölteni 1000-ért, hogy biztosan odaérjek. Úgy érzem az eladók elég furcsán néznek rám.

Tankolásonként ezzel 5-700 Forintot spórolok, mert egyébkét mindig tele teszem.

Nagyon tréé ez szerintetek?

2013. okt. 15. 12:18
 1/9 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem, ki nem szarja le a kút kezelőt :) én is ezt csinálnám, jól teszed
2013. okt. 15. 12:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a tré hogy sokunk így tankol a kicsi fizetések miatt. :(

(de legalább nem cipelünk sok naftát így könnyebb a kocsi és üzemanyagot sporolunk, igaz kicsit :) )

2013. okt. 15. 12:31
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Én állandóan 1000 és 2000 ezer között tankolok. Néha csak 1000 forintért, de van, hogy 1400-ért, 1500-ért, néha ritkán 2 ezerért. Ráadásul az "olcsóbb" kutakon..

Az autóm egy 99-es Mercedes clk. Van amikor jobban ment, 1 éve szarul megy minden, hát ez van. 10 litert fogyaszt városban. Nekem az autózás nagyon fontos, imádok vezetni, szarok rá h kinéz rám furán, pont leszarom, nekem az a lényeg h autózzak és ne a retkes bkv-n kelljen zötykölődnöm.

2013. okt. 15. 12:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Miért számít mit gondol a kutas? Okosan csinálod, ennyi.
2013. okt. 15. 13:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Én pont a másik véglet vagyok. Hetente teletankolom az autót, ráadásul a drágábbikból. 20.000Ft-ot simán otthagyok alkalmanként.

A pénztáros mindig vagy háromszor megkérdezi, hogy kérek-e áfás számlát. Mikor mondom hogy nem , mert nem tudom sehol senkivel elszámoltatni néznek rám tátott szájjal nagy bambán.

Amúgy nem szégyen, mindenki annyiért tankol amennyiért akar. Örüljenek neki, hogy van bevételük!

2013. okt. 15. 13:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem szégyen, én 5 ezerért szoktam, ha túl drágának találom az épp útba eső bengakutat, aztán teli ott tankolom, ahol tudom hogy jó és olcsó is a nafta.
2013. okt. 15. 14:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezt így kell csinálni, én is így szoktam :)
2013. okt. 15. 15:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Shellnél szoktam a guminyomást ellenőrizni, ráfújni, ilyenkor beletankolok egy ezresért, nehogy már ingyen vegyem igénybe a szolgáltatást. Valahogy rosszul érezném magam, ha felfújnám a kereket és elhajtanék.. Nem igazán érdekel, hogy mit szól a kutas, részemről ez egy gesztus.
2013. okt. 15. 15:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Amig nem megy 500ft fölé literje addig ne foglalkozz vele,mert a legkisebb kiadható mennyiség 2liter.
2013. okt. 15. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!