OMV-nél vagy shellnél lehet 600 forintért tankolni?
Figyelt kérdés
ki van írva az összes kútra, hogy minimálisan kiadható mennyiség 2 liter. Most ez mi? Nekem rohadtul nincs most 2 literre pénzem, ez az össz és dolgom van kocsival. Mit tegyek?2013. okt. 29. 19:22
11/14 A kérdező kommentje:
kurv ára nincsen semmi de semmi közöd hozzá bazki :) Őszintén remélem h egyszer te is ilyen helyzetbe kerülsz, aztán akkor pampogjá.
2013. okt. 29. 23:07
13/14 anonim válasza:
nekem eddig mindig,mindenhol kiadták robogóba mindig 500-körül tankolok xd
14/14 anonim válasza:
1 hete nem álltam elég közel a kútoszlophoz elkezdtem nyomni mondom ez így nem lesz jó pisztoly vissza átállás pisztoly le mondom nem jön mondja a kutas csávó, ha visszateszem akkor már nem lehet folytatni belevertem a verdába kemény 150ft ot XD bementem kifizettem nem volt hogy minimum 600at kell fizetni + mit tudom én , csak egy jót röhögtem a kutas csajjal ,hogy ez a kocsi ennyivel elmegy 100Km-tert XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!