Kamionosok! Van olyan, aki szereti a munkáját?
Figyelt kérdés
Eddig szinte mindenkit csak panaszkodni hallottam aki kamionozik, meg hogy "xy éve csinálom ezt a rohadt melót" meg hogy milyen rossz meg minden, és B tervként nekem mindig ott van, hogy ha ez nem jön össze, akkor az lennék, mert érdekel és tudnám szeretni, de ált mindig megpróbálnak lebeszélni. Nem hiszem el, hogy nincs olyan, aki ne szeretné...és itt most vonatkoztassunk el attól, hogy mennyit látod a családodat stb... csak a munkára vagyok kíváncsi, hogy ki hogy van vele.2014. febr. 11. 20:17
11/17 A kérdező kommentje:
vagyis a kezdőket lehet szopatni. Ezt mondtam. :D
2014. márc. 1. 11:29
12/17 anonim válasza:
5. Igaza van. Csak még sokkal többet lehetne írni róla. Ez egy kalap szar de nem emberi munka. Sokan elmennének más munka körbe, de ebben az országba csak a köz munka fejlődik.
13/17 anonim válasza:
Én nő vagyok,és imádom csinálni!Elváltam,mert a férjem kamionozott,és nem volt családunk.Én mindig ezt akartam csinálni,de ő nem akarta önző módon.Elegem lett,és most szabadon kamionozok.Aki nem szereti,ne csinálja!Én egy percig nem bántam meg,csak azt hogy férjhez mentem és eddig húztam az időz.
15/17 A kérdező kommentje:
ez is olyan, mint az informatikus. Egy laikus szemében az informatikus csak bent "döglik" egy szobában egész nap, és a gép előtt ül. Hogy mi is zajlik le az informatikus fejében, azt csak ő tudja. De mégis imádja a munkáját. A kamionos is ilyen, élvezni kell a tájat, a nyugalmat. Ez egy életstílus. Aki nem szereti ezeket a dolgokat az tényleg ráb*szott.
2014. máj. 9. 00:55
16/17 anonim válasza:
"A kamionos is ilyen, élvezni kell a tájat, a nyugalmat."
Ha nemzetközizel és állandó Spanyolország-Budapest járatod van, akkor az tényleg ilyen. Egyéb esetben.. :D
17/17 csunyafa@ válasza:
A 3-as válaszolonak a pont!
Én szerettem.És szeretem most is.Jó világot látni és ezt fizetésért a legjobb.Amúgy egy kicsit elvadultnak magába fordultnak kell lenni,mert egy család centrikus gyári melós akinek megmondják,hogy zöld alma piros az belehal az ilyen munkába.Hiába a szép látni való a magány és a távol lét megöli,felörli!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!