Kamionosok! Tudnátok olyan navigációt ajánlani egy kezdőnek, ami nálatok bevált, egyszerű kezelni, modern és nem túl drága, milyen típust és hol lehet kapni?
Gyakorlatilag minden kamionos netről töltött Igo Primot, vagy Igo 8-at használ.
Hogy milyen készüléket veszel, az meg szinte mindegy, csak legyen rajta TMC vevő.
Program: Igo Primo nekem ez jött be
Igo8 más erre esküszik
Készülék: Wayteq elég jó olcsó is
Laptopra tudom ajánlani: Map and Guide Professional 2011-et több kolléga elmondása szerint jól visz és szerintem is és volt olyan cím pl: Dániában amit csak ez talált meg.
TMC vevővel az a probléma, hogy magyarországon nem nagyon támogatott, és külföldön is viszonylag lassan kapod meg a forgalmi infókat.
Próbáld meg a WAZE-t, okostelefonokra ingyenes és elég jó is, A forgalmi ifókat a többi waze felhasználó osztja meg, valamint az ezköz tölti fel az adatokat mint pls sebessés stb a szerverre és ossza meg a többi felhasználóval.
www.waze.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!