Tudnátok írni bevált autókat?
Figyelt kérdés
max. 3 millió ft és az alatt
Kösz, ha írtál!:)
#car;
2012. szept. 5. 20:08
1/8 anonim válasza:
Ez elég szubjektív dolog... Nekem mondjuk a Focus, mindegy hogy 1 v. 2, mindkettő bejött és nem volt velük komoly bajom. AZokon kívül Nissan Navara, Toyota Hilux, SX4, Ford Fiesta, Citroen Berlingo, WagonR+ és Renault Megane volt alattam, ezek közül még mindig a Focus.
2/8 A kérdező kommentje:
Kösz! :D
2012. szept. 6. 06:29
3/8 anonim válasza:
Erre a kérdésre,ha ezren válaszolnak akkor ezerfélét fognak mondani.
Mit nevezhetünk bevált autónak? Olcsó szervízköltség? Kis fogyasztás? Futásteljesítmény? Legyen kényelmes? Városban a picike válik be,tanyán meg a terepjáró,szántásba meg a traktor.Konkrétabban tedd fel a kérdés.De én német dízel párti vagyok,kivéve ford-ot.
5/8 A kérdező kommentje:
Konkrétan?
Konkrétan nem tudom mit akarok.
Nem ismerem az autókat.
De nagyon szeretnék egyet. -
Ergo mire összedolgozom az árát szeretném tudni mit akarok.
2012. szept. 6. 17:49
7/8 A kérdező kommentje:
tetszik , jól néznek ki.
2012. szept. 7. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!