Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel astra g 1.4 vagy 1.6...

Opel astra g 1.4 vagy 1.6 vélemények?

Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni g astrat mert tetszik külsőre! Olyanok véleményét kérném akiknek van vagy volt hogy melyiket venné a helyemben az 1.4-est vagy 1.6-ost mire kell figyelni mennyire válalható hosszabb utakra városi közlekedésre. Ami még fontos hogy a fogyasztása melyiknek jobb és mennyi volt nektek városban és o.uton? Van aki azt írja h jobb az 1.6-os van aki szerint többet eszik egy literrel. Sokat olvasok népítéleteket de az infóból minnél több van annál jobb. minden érdekel, köszönöm

2014. febr. 10. 17:27
1 2
 11/13 rmarton válasza:

Üdv!

Mi kb fél éve vettük a 2003-as 1.4-esünket 160ezer kilométerrel, nagyon szeretjük, nekünk városra, kisebb távokra bőven elég. Autópályán is elmegy, csak látványosan többet eszik.Mi ritkán használjuk pályán. Olajfogyasztása nincs, átlagban 6.3-6.5 liter benzint fogyaszt, alkatrész kínálat nagy és jó árban vannak, jó vezetni, megbízható autó. Mi is vaciláltunk a két motor közt, de nem bántuk meg a választást. Előtte egy 1.6-os octavia-nk volt, amivel sokkal több macera volt. Sok sikert!

2014. ápr. 25. 08:54
 12/13 Lucky777 válasza:
Üdv. Én is most szeretnék vásárolni Opel Astra G és én is ezen a kérdésen tűnődök. Olyanban viszont tudok segíteni neked, hogy Z14 és Z16 -os motorok nem eszik az olajat. X14 X16 -ra jellemző inkább. Családban már van egy, nagyon szeretem, igaz 1.2 motorral van ritkán használt de amikor még én használtam 7-7.5 literes vegyes fogyasztás fölé nem igen ment, persze nem egy erőgép, de ellehet vele menni A -ból B -be ha megadod neki a kötelező 10.000 kmkénti kötelező cserét,190 cm magas vagyok és be lehet állítani jól az ülést,tágas jól pakolható. Nekem Astra F van és ezt cserélném le. 2003 -as feletti darabok nagy része már láncos vezérlést kapott, ami jobb a szíjasnál, de drágább is a csere. Én csak annyit sajnálok, hogy hátra nem raktak tárcsafékeket. Sok sikert kívánok a vásárláshoz! Majd írd meg itt hogy milyet sikerült venni!
2015. febr. 27. 11:56
 13/13 ernocy válasza:
nekem is 1.6 16v ecotec van,motorkod X16XEL,2000 évjárat,216 ezer Km,eredeti Km nem buherált,a fogyasztása 7-8 liter,attól függ h padlózom,viszont első perctől Shell olaj van benne,10w40,ja és télen nyáron,15 ezer Km-en kb 1 max 5 deci olajat szippant le,de MAX 2 deci,utána töltve sose volt,ezek a motorok a Shell Helix Utra-t,és a Castrol-t kedvelik,de mindkettőből 10w40,h ha pl gyári GM vagy más olajat töltök hát azt cseppig meg eszi,pl a Gm olajjal 6 ezer Km után 2,4 litret töltöttem utána,soha többé Gm-t,próba volt de már bánom,a motor nem károsodott de kár volt,újabban Castrol Magnet 10w40 van benne,nagyon jól megy és nem eszi,ám a Castrol olaj használata óta csökkent kb fél litert az üzemanyag fogyasztás
2016. máj. 14. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!