Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel astra g 1.4 vagy 1.6...

Opel astra g 1.4 vagy 1.6 vélemények?

Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni g astrat mert tetszik külsőre! Olyanok véleményét kérném akiknek van vagy volt hogy melyiket venné a helyemben az 1.4-est vagy 1.6-ost mire kell figyelni mennyire válalható hosszabb utakra városi közlekedésre. Ami még fontos hogy a fogyasztása melyiknek jobb és mennyi volt nektek városban és o.uton? Van aki azt írja h jobb az 1.6-os van aki szerint többet eszik egy literrel. Sokat olvasok népítéleteket de az infóból minnél több van annál jobb. minden érdekel, köszönöm

2014. febr. 10. 17:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Az ülés szar.Az 1.6-os ugyanannyit eszik mint az 1.4-es és még olajat is fogyaszt rendesen.

Elég az 1.4 én azt mondom városba bőven, országútra is, autópályára is jó csak már rendesen pörög is 130nál.

2014. febr. 10. 18:38
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem pl. az van. 1.6-os, jól húz, kényelmes hozzú távon, 7 liter körül eszeget viszont ha kinézel egyet, NE az EcoTec motorral szereltekre menj, az a motor egy piszok nagy melényúlás az Opeltól. Nekem hengerfejezés előtt 600km pályamenet alatt megevett 1 azaz egy liter motorolajat. Ha mégis ilyen kerül hozzád, a szelepszár szimeringek cseréjével némileg javítható ez a jellemzője, de ezt megcsináltatni természetesen külön pénz.
2014. febr. 10. 18:39
 3/13 anonim ***** válasza:

Az 1.4-es ecotec motorral nincs olajfogyási probléma.

Ez egy bevált motor mert a mai napig a chevroletekbe is ilyet tesznek.

Nekem a 12 év alatt egyszer nem volt gond a motorral, bár lehet a jó olaj és a rendszeres karbantartás miatt.

2014. febr. 10. 18:48
 4/13 A kérdező kommentje:
A hét liter az tényleg nagyon baráti egy 1.6-os motortól! Amiket nézegettem a hasznaltauton azok motorképein állandóan az eco feliratot láttam.. annyi tippet kaphatok hogy akkor melyik évjárat az amelyik nem eco és megbizható? (ár ami belefér max 800)
2014. febr. 10. 19:18
 5/13 anonim ***** válasza:
2005-ös láncos 1.4-es G Astrám van. Városba közlekedni tökéletes, nekem az autópálya se szokott gondot okozni. Egyedül akkor érzem gyengének egy kicsit a motort, amikor 5-en ülnek benne és megy a klíma is. Ezer kilométerenként ellenőrzöm az olajszintet, de egyáltalán nem eszi az olajat (igaz én 15 ezer kilométerenként cseréltetem). 9 éve nálam van, eddig nem hagyott cserben sose. Elég tucat autó, de én nagyon szeretem, könnyen vezethető gép.
2014. febr. 10. 20:17
 6/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az választ elég hasznosak!
2014. febr. 10. 20:18
 7/13 A kérdező kommentje:
(javítás): Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, nagyon hasznosak!
2014. febr. 10. 20:26
 8/13 lucioperca válasza:
1.4 es ecotec em van,nem eszi až olajat ,gazbol 6.5l-fogyaszt,igaz csak2009-es gyartmany ,53 000 km.
2014. febr. 11. 09:28
 9/13 anonim ***** válasza:
nekünk 1.4-es ecotec motoros van, most van benne pontosan 74200 km és semmi baja nincs és nem is volt, nincs olajfogyasztás. kb 5-6 litert eszik. a teljesítménye megfelelő városi és országúti közlekedésre is, nem vagánykodásra való a teljesítménye. 180 km/h-vel tud menni, az bőven elég, 130km/h utazót lazán bírja autópályán, mentünk már vele 160-as tempóval is km-eket. semmi baja, újonnan vettük. vigyázva van rá, semmi panasz nincs rá. most hogy mennyit pörög 130-nál hát kb 3800-as fordulaton megy 130-at mert 100-nál pörög 3000-ret.
2014. febr. 11. 10:38
 10/13 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, ja és 2007-es az autó. városban meglehet vele etetni a 10 litert is ha 5-en benne ülünk városban, de országúton eltud menni 5 literrel is, de a vegyes fogyasztás az kb 6.5 liter
2014. febr. 11. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!