A robogók közt mi számít erős motornak?
Figyelt kérdés
Kb. egy 100 LE-s autónak vagy a felettinek megfelelőt néznék.(A kérdésben is LE-t értettem!)2014. febr. 10. 17:12
1/3 anonim válasza:
50-es robogók között az Aerox a legjobb, de a gazdag gyerekek ezeket mindig szénné tuningolják őket, aztán melyikből mennyi LE jön ki (10-15 lóerő az már komoly).
2/3 anonim válasza:
Túl nagy számokban gondolkodsz..
Robogókat általában városban az előttem szóló írta,hogy körülbelül 10-15 lóerő. Pályára szokták 20 vagy afelettire megcsinálni,DE ezek általában nem 50-esek hanem 70 vagy több.50-es alu hengerből is kilehet hozni 20 lóerőt,viszont a tartóssága a 0-hoz közelít (mert jó ha elmegy 2-3.000 km-t)
3/3 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat,én is 50 körülre "tippeltem volna"(És a 100 LE-t nem a robogóra értettem,hanem ha egy autó 100 LE-sen jónak számít,akkor mi számít jónak a robogók közt.)Mégegyszer kösz!!!
2014. febr. 11. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!