Ti hallottatok már olyanról, hogy valaki kiment este az országútra, és egy erős kanyart, amit nagy sebességgel vesznek be az autósok, felöntik olajjal?
Figyelt kérdés
esőbe kb annyira tapad, mint a jég!
Van iylen, hallottatok már ilyenről? aki iylet csinál miért teszi?
Komoly baj is lehet belőle.
2014. febr. 8. 14:16
1/7 anonim válasza:
Amerikai szerpentint már locsoltak le olajjal, ahol motorosok csúsztak el, vélhetően zavarja a motorhang, esetleg volt valami rossz élményük velük kapcsolatban stb.
2/7 anonim válasza:
Én még sosem hallottam ilyet, de remélem aki ilyet csinál lebukik és megy az előzetesbe 3 kancigánnyal 72 órára minimum... Életveszélyes.
3/7 anonim válasza:
Én sem, de ez veszélyeztetés, nem is akármilyen. Mindegy, hogy van eső vagy nincs.
Én eltörném a kezeit ha valaki ilyet tenne a szemem láttára - de van erre rendes, törvényes büntetés is biztosan.
4/7 anonim válasza:
az mégjobb amikor erdészek egy drótszalagot kötnek a két fa közé és konkrétan lefejeznek. láttam már nemegy motorost vágással a nyakán. na ettől rosszabb már nincs
5/7 anonim válasza:
ilyen olajozás magyaroszágon sem egyszer fordult elő , bár én motorosokról halottam hogy velük csesztek ki így
6/7 anonim válasza:
Felénk normális emberek élnek, max slagból lelocsolják a motorost kútvízzel ha zavarja őket. Ismerek egy figurát aki ezt csinálja nyaranta, az idegesíti a legjobban, amikor az endurosok többször oda-vissza elmennek a háza előtt egy kis felfrissülésért... :D
De az semmi, nem veszélyes. Olaj, drót és társaik viszont nem viccek.
7/7 anonim válasza:
Illetve Csesznek környékén is előfordult már, hogy olajat öntöttek a kanyarokba..............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!