Mi a véleményetek erről az autóról? Kb mennyit érhet? És mennyi a hibalehetősége?
Peugeot 206 SW 1,4-es 8 szelepes, 2004-es évjárat.
84 000 Km-el.
Van benne manuális klíma, ABS, két légzsák, vonóhorog, CD-s rádió, metálfényezés.
Kivülről és belülről is nagyon szép állapotban van, csak 1-2 apróbb karc található rajta
Nem is zavarnak igazából az apró karcok.
Alulról is volt lehetőségünk alánézni minden nagyon szép benne.
Te mennyit adnál érte?
Azért nézd meg a kormány, a pedálok, a váltógomb az ablakemelő gombokat, abból is meg lehet tudni, hogy nem használták többet az autót.
Ami bajok kijöhettek , azok kijöttek rajta.
Az árhoz kellene tudni , miket cseréltek benne.Hallgasd meg a totalcar weboldalai, olvasd el a típus tesztjeit. A hirdetésekben meg megnézheted az árakat.
tessék: [link]
De ez olyan kevés km, hogy szinte új állapotú lehet az egész kocsi! Hibát sztem még felesleges keresni, mivel nem lehet hiba ennyi km-nél (ilyen kevés használat után).
Inkább megkérdezném, hogy 75-80-nál volt-e cserélve vezérműszíj (ha nem láncos megoldású) Olajcsere, szűrőcsere megvolt-e?
Mennyit érhet? Nézd végig a hasznaltauto.hu -t, ott mennyit írnak, + egy kicsivel több (50-100 000) a jó állapot miatt. Reálisan gondolkozva.
Vezérműszíjat azt nem cseréltek de azt tervezzük ha megvesszük kicseréltetjük.
Olajcsere azt mindenféleképpen megcsináljuk ez mindig így van ha új autót veszünk.
én a 3-500 000-et nagyon keveslem.
Amúgy 840 000 -ért árulják friss műszakival
Nem tudom mennyiért mennek most ezek az autók, de a 840.000 nekem irreálisan soknak tűnik. Ahogy először olvastam és tényleg tip-top állapotban van és is max. 500.000-et gondoltam érte.
Azért az a manuális klíma, meg két légzsák, stb. manapság már nem valami hű de nagy extra. Inkább "fapadosnak" mondanám.
4-es vagyok újra.
Most megnéztem a hasznaltauto.hu-n, a keresési feltételek szerint 8 db ilyen van, ebből 5 olcsóbb, 3 drágább, szóval az árat azt jól lőtte be az eladó. Ha gondoljátok, akkor hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!