Kb mennyit fogyaszt egy 1. 0-as 97-es swift palyan?
13:47
Szerinted 130-nál 5 litert eszik?. Esetleg álmodban. Jó lesz az minimum 7 liternek is.
Ezres Swift-em van. Gyakran járok pályán Pestre Győrből. 120-as tempóval az 5,5 litert kényelmesen tartom, ezt többször is kiszámoltam. Összehasonlításként városban 6,5 (télen, hidegben néha 7,5-ig felmegy) a fogyasztása.
A trükköm: tudok vezetni, ismerem a benzinmotorok működését, ezen kívül az esetek 90%-ában egyedül, kevés csomaggal utazom.
Amiket írtam, mind befolyásolják egy autó fogyasztását. Vond le a következtetéseid, kérdező.
Honnan tudjuk, hogy mennyit eszik egy 97-es swift? Ahhoz nagyon alaposan kellene ismerni az állapotát. Mennyivel akarod hajtani, mert azt is tudni kellene.
Az 1.0-ásat 130 hajtani már-már bűncselekmény. Nagyon megugrik a fogyasztása. Egy jó állapotú példán is simán benyalja a hetet szerintem.
Az utazója inkább 100-110, akkor sokkal gazdaságosabb.
ma 14:25
Minek győzködöd? Mivel lesz jobb neked, ha elhiszi? Az a fontos, hogy a kérdező kérdésére válaszoljunk, nem az, hogy hozzá nem értő válaszolókkal vitázzunk. Hagyd a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!