Sokat fogyaszt a suzukim?
Vagy elromlott a műszer.
Teletankolás után menj vele, és a következő teletanknál tudni fogod a pontos fogyasztást.
Lehet ferdén álltál meg vele és fönakadt a mérőműszer egy darabig..
Én is járok így néha...
Lefordítom a kedves utolsó válaszoló választát:
"Ha a paraszt nem tudja hetente teletankolni a verdáját, ne vegyen autót, mert a gazdag úriember nem akar várni a kúton, mert a szegényember háromezerért tankol. Csak, és kizárólag tele szabad tankolni egy autót, mert a kedves szaktársnak ez úgy tetszik."
Jól értettük a válaszodat kollega?
Tehát akkor a véleményed szerint, ha nem tudok egyszerre 60 litert tankolni, hogy tele legyen a tankom, 400 ft-os benzinből, ne tartsak autót, mert a véleményed szerint nem vagyunk rá méltóak, mi?! A véleményem az rólad, hogy ... nem írom le, inkább cenzúrázom.
--------------------------------------------------------
A kérdésre válaszolva, ennyit nem fogyaszthat a suzuki, mégha kancsóból is öntik a benzint a hengerekbe, akkor sem.
Hidegen, rövid távoknál egyébként előfordul 10-12 literes figyasztás is, jobblábtól függően. Bár az is előfordul, hogy megadta magát a motorhőfok jeladó.
6-os: Bélukám, Te csak ne fordítgasd le az én hozzászólásaimat, mert látom nem értetted meg, hogy mit írtam le. (még ha angolul írtam volna, vagy hotentottáúl, akkor megérteném...)
Nem azért, de 3000Ft és egy 60 literes telitank között hatalmas a különbség, árban is és mennyiségben is.
De ha 3000 forintja van benzinre, az is csak izzadságszagúan jön össze, akkor mi lesz ha esetleg elromlik valami? És a rendszeres karbantartás is problémás lehet, ha csak ennyije van, pláne ha minőségibb alkatrészekből (olajtól kezdve). Én használtautót nem vennék tőle.... Szóval nem azért írtam mert bármennyire is érdekel, hogy mekkora a sor a kút előtt, mert én sosem sietek sehova, engem mindig megvárnak és nem szólnak ha kések (bár nem szokásom késni...), különben is mindig vasárnap tankolok, akkor ritka dugó, időm is van, templomba nem járok... :D
Egyébként én sem szoktam telitankolni, egyrészt mert bármikor leszívhatják éjjel a kocsiból, volt már rá példa... csak néztem amikor nem indult reggel, a benzinszintmérő pedig lezuhant. Csak én minimum egy 10-esért szoktam tankolni, és nem hagyom negyed alá esni a mutatót. Ha már nem lenne pénzem tankolni a kocsit, akkor eladnám, pedig én imádom az autómat, de másol jobb dolga lenne.
De véletlenül se bántásból írtam a hsz-t a kérdezőnek... inkább segíteni akartam neki, meg egyébként is, ha neki nem tetszik, akkor majd megvédi magát, ír nekem és megbeszéljük, de nem neked kell dajkálni Őt...
Egyébként az utolsó négy soroddal egyetértek, a többi fölösleges volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!