Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sokat fogyaszt a suzukim?

Sokat fogyaszt a suzukim?

Figyelt kérdés
Mentem vele hajnaltól kb 30 km-t és 3 vonalat lejjebb ment ab enzinszint mutató, eddig 200 km enként evett ennyit
2014. jan. 26. 15:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Vagy elromlott a műszer.

Teletankolás után menj vele, és a következő teletanknál tudni fogod a pontos fogyasztást.

2014. jan. 26. 15:34
 2/14 A kérdező kommentje:
nincs pénzem teletankolni mióta megvan 1* tankoltam csak tele. 3 ezerért szoktam tankolni 95-öset.
2014. jan. 26. 15:36
 3/14 anonim ***** válasza:

Lehet ferdén álltál meg vele és fönakadt a mérőműszer egy darabig..

Én is járok így néha...

2014. jan. 26. 17:23
 4/14 A kérdező kommentje:
nem tudom már nem emlékszek, arra sem emlékszek milyen zokni van rajtam. amúgy mindig világít az üzemanyagszintmérő mert nincs pénzem tankolni sosem, porzik a tank, mert zabál ez az ostoba gép, torkos nagyon, dízelt kellett vna vennem...
2014. jan. 26. 17:31
 5/14 anonim ***** válasza:
Ott meg az alkatrészeket nem tudnád fizetni... egyébként el kéne gondolkodnod, hogy tényleg szükséged van e autóra... 3000-ért tankolni, hááát nem is tudom.
2014. jan. 26. 19:35
 6/14 anonim ***** válasza:

Lefordítom a kedves utolsó válaszoló választát:

"Ha a paraszt nem tudja hetente teletankolni a verdáját, ne vegyen autót, mert a gazdag úriember nem akar várni a kúton, mert a szegényember háromezerért tankol. Csak, és kizárólag tele szabad tankolni egy autót, mert a kedves szaktársnak ez úgy tetszik."

Jól értettük a válaszodat kollega?

Tehát akkor a véleményed szerint, ha nem tudok egyszerre 60 litert tankolni, hogy tele legyen a tankom, 400 ft-os benzinből, ne tartsak autót, mert a véleményed szerint nem vagyunk rá méltóak, mi?! A véleményem az rólad, hogy ... nem írom le, inkább cenzúrázom.

--------------------------------------------------------

A kérdésre válaszolva, ennyit nem fogyaszthat a suzuki, mégha kancsóból is öntik a benzint a hengerekbe, akkor sem.

Hidegen, rövid távoknál egyébként előfordul 10-12 literes figyasztás is, jobblábtól függően. Bár az is előfordul, hogy megadta magát a motorhőfok jeladó.

2014. jan. 27. 12:50
 7/14 anonim ***** válasza:

6-os: Bélukám, Te csak ne fordítgasd le az én hozzászólásaimat, mert látom nem értetted meg, hogy mit írtam le. (még ha angolul írtam volna, vagy hotentottáúl, akkor megérteném...)

Nem azért, de 3000Ft és egy 60 literes telitank között hatalmas a különbség, árban is és mennyiségben is.

De ha 3000 forintja van benzinre, az is csak izzadságszagúan jön össze, akkor mi lesz ha esetleg elromlik valami? És a rendszeres karbantartás is problémás lehet, ha csak ennyije van, pláne ha minőségibb alkatrészekből (olajtól kezdve). Én használtautót nem vennék tőle.... Szóval nem azért írtam mert bármennyire is érdekel, hogy mekkora a sor a kút előtt, mert én sosem sietek sehova, engem mindig megvárnak és nem szólnak ha kések (bár nem szokásom késni...), különben is mindig vasárnap tankolok, akkor ritka dugó, időm is van, templomba nem járok... :D

Egyébként én sem szoktam telitankolni, egyrészt mert bármikor leszívhatják éjjel a kocsiból, volt már rá példa... csak néztem amikor nem indult reggel, a benzinszintmérő pedig lezuhant. Csak én minimum egy 10-esért szoktam tankolni, és nem hagyom negyed alá esni a mutatót. Ha már nem lenne pénzem tankolni a kocsit, akkor eladnám, pedig én imádom az autómat, de másol jobb dolga lenne.

De véletlenül se bántásból írtam a hsz-t a kérdezőnek... inkább segíteni akartam neki, meg egyébként is, ha neki nem tetszik, akkor majd megvédi magát, ír nekem és megbeszéljük, de nem neked kell dajkálni Őt...

Egyébként az utolsó négy soroddal egyetértek, a többi fölösleges volt.

2014. jan. 27. 17:35
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem mikor őriztünk együtt disznót, de mindegy. A kérdés inkább az, hogy miért érdekel téged/mi közöd van hozzá, hogy van-e pénze valakinek alkatrészre, benzinre, adóra, stb. Az, hogy te egy tizesért tankolsz minimum, szerintem magánügy, minthogy az is magánügy, hogy eladnád az autód, ha nem tudnál mindig 10.000-ért tankolni. A kispénzű ember általában 2-3-5.000 Ft-ért tankolja az autót, mert nem tudja lesz-e egyéb kiadása a hónapban, ami fontosabb, mint beletankolni a verdába. Tudod, ha elfogy a benzin, max. nem ülsz autóba, de ha elfogy a pénzed, akkor nem eszel, mert valami váratlan kiadásod volt... Igaz "bratyókám"?!
2014. jan. 27. 19:48
 9/14 anonim ***** válasza:
Milyen Suzukiról van konkrétan szó amúgy?
2014. jan. 28. 00:41
 10/14 anonim ***** válasza:
8-as: Egyébként pedig nem tudom, hogy hol írtam azt, hogy ne autózzon, nem utasítottam én semmire. Annyit írtam, hogy gondolkozzon el rajta, hogy feltétlen szüksége van-e rá, ez csupán egy tanács volt...
2014. jan. 28. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!