Sokat fogyaszt a suzukim?
Bratyókám, 10-es. Magyarázd már meg nekem, kért valaki tőled tanácsottankolási kérdésben, vagy abban, hogy hogyan, miből tartson fent autót? Mondd már el nekem, hogy meg is értsem, hogy mi közöd van hozzá, hogy ki hogyan tankol, van-e autója, miből vesz alkatrészt, stb.?!
Te is gondolkozz már el rajta, hogy a nagyképű dumáddal esetleg kit bántasz meg...
Béci: Te pedig azon gondolkozz el, hogy milyen oldalon is vagyunk tulajdonképpen (nézd meg a böngésződ címsorát: valószínű azt fogod látni, hogy http://www.gyakorikerdesek.hu/k...), aminek az a lényege, hogy a kérdező kérdez, mi pedig válaszolunk, illetve tanácsokat adunk, én pedig az egyik hsz- ére válaszoltam... azt pedig már le írtam, hogy én senkit nem bántottam.
Esetleg elárulnád nekem, hogy miért borít ki téged ennyire ez a téma? Még mindig nem értelek... Én segíteni akarok valakinek, Te pedig csak beszólogatsz. Tényleg elég lett volna csak azt a négy sort leírnod, arra még adtam is neked egy zöld kezet.
Én soha nem voltam nagyképű, ellenben veled, ahogy ki akarsz oktatni. Amit elértem, hogy 10ezerért is tankolhatok (vagy többért...) azt mind magamnak köszönhetem, hogy tanultam és dolgoztam, és ebben másokat is segítek/segítettem, hogy elérjék...
Barátocskám:
"egyébként el kéne gondolkodnod, hogy tényleg szükséged van e autóra... 3000-ért tankolni, hááát nem is tudom."
Kérdezte valaki, hogy kinek kell elgondolkodnia azon, hogy szüksége van autóra? A te feladatod lenne elgondolkodtatni bárkit, hogy ha 3000-ért tankol az autójába, akkor kell-e neki az autó? Nem vagy nagyképű, mi?! Nem, igazad van, maga vagy a szerénység...
Amúgy nem tudom láttad-e a kérdés címét, ami így szól: "Sokat fogyaszt a suzukim?"
Magyarázatban pedig: "Mentem vele hajnaltól kb 30 km-t és 3 vonalat lejjebb ment ab enzinszint mutató, eddig 200 km enként evett ennyit"
Hol találtad meg ezt a kérdést: "Ha 3000 Ft-ért tankolok el kell-e gondolkodnom, hogy szükségem van-e autóra"?
Légyszives csinálj nekem egy screenshot-ot ebben a kérdésben, hol találom meg azt a kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!