Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autót vegyem?

Melyik autót vegyem?

Figyelt kérdés

Én az S55 Amg-re gondoltam, de ha azt szereltetni kell...

Az autók:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. febr. 4. 08:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Melyik a jobb?

ez: [link]

vagy ez: [link]

Nekem a V70 kinézetre jobban tetszik, de melyik a jobb???

2014. febr. 4. 11:28
 12/14 Beviz Elek ***** válasza:

"Nem. Ezzel évi 12 ezer km-et mentek, aki dízel automata kombit vesz ennek min. a 3-szorosát teszi meg évente, ugyanis nem városi totyogásra vesz ilyet az ember hanem autópályázásra."

És ha nem mindenki? Fater is kombi dízel Passattal jár, mégis kevesebbet megy mint én a benzinessel.

Persze, sok business man megveszi és ilyennel járja Európát, de ez nem törvényszerü. A fateromé hónapokig csak áll mert külföldön dolgozik.

2014. febr. 4. 12:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát igen attól hogy egy autó dieseles még nembiztos hogy sok kilométer van rajta.Egy hirdetésből nemtudom megmondani hogy melyik a jobb.El kell menni és megnézni közelről,kipróbálni stb.
2014. febr. 4. 13:09
 14/14 anonim ***** válasza:
VOLVO XC70 ez egy remek választás. Csak döntsd el, hogy neked tényleg XC kell, mert ott az összkerékhajtás a lényeg, és városba nem sok hasznát veszed, max többet eszik.
2014. febr. 4. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!