Vegyem ki az aksit? Kb. egy hónapra el kell utaznom és az
autót sajnos kint kell a szabad ég alatt hagynom. Le fog
merülni az aksim a hideg miatt vagy vegyem ki az autóból?
Lopásvédelem miatt is jobb kivenni :) Hol laksz amúgy? Javaslom tedd be addig az Arena pláza ingyenes garázsába.
2014. jan. 25. 19:40
2/8 anonim válasza:
Le fog merülni, inkább vedd ki.
(Lakásban is le fog merülni, de legalább a hideg nem gyilkolja feleslegesen.)
2014. jan. 25. 19:40
3/8 anonim válasza:
Hol hallottál ilyen hülyeséget? Jó hogy a motort ki nem veszed. Leállitásnál lehetőleg fel legyen töltődve , annyi. Aksinak a hideg csak akkor árt ha le van merülve.
2014. jan. 25. 19:46
4/8 anonim válasza:
Ha nem új az akksid, inkább vedd ki, tedd csepptöltésre/intelligens akkutöltőre, és akkor visszajövetelkor biztosan beindul majd.
Nekünk a Suzukink (1.6 Swift) ha nem megy másfél-két hetet, már nagyon nem akar elindulni, pedig alig két éves az akkuja. Persze kint áll a szabad ég alatt.
A kedves előttem szóló meg gondoljon bele, az önkisülés mit szokott általában jelenteni.
2014. jan. 25. 20:05
5/8 dirtboy válasza:
én kivenném,feltölteném,ha haza értem akkor pedig rátöltenék kicsit és úgy tenném vissza.
2014. jan. 25. 20:21
6/8 viktorvarga válasza:
a hideg nem árt az akksinak,csak le dermed.
2014. jan. 26. 00:47
7/8 anonim válasza:
Kedveseim ! Mi itt aksiról beszélünk, és megeszi a fene ha egy hónap után annyit merül. Ha igen, akkor ki kell venni , és elvinni a méh-be. Más az ha biztonsági meggondolásból csinálod. Aki emlitést tett az önkisülésről , hát az én kocsimon nincs most műszaki 2-3 havonta beinditom , és pöccre indul,ugy néz ki még nem önkisült annyira. Persze néha nem árt az emlitett csepptöltőt rákapcsolni.
2014. jan. 26. 14:05
8/8 dirtboy válasza:
tudjuk hogy aksiról van szó de ha tudom hogy 1 hónapig nem indítom be és amúgy is tél van akkor minek hagyjam benne,semmiből nem tart kivenni és bevinni egy hűvösebb helyre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.