Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tuningoljak egy f355-ös...

Hogyan tuningoljak egy f355-ös Ferrarit?

Figyelt kérdés
Nem értek hozzá de turbó vagy valami +ra gondoltam.

2014. febr. 3. 17:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérj segítséget Koenig-éktől, nekik 2 turbóval megvolt a 600 ló, bár nem hiszem, hogy a budiajtódon a posztert elvállalnák-e.
2014. febr. 3. 17:10
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél bele erősebb rugót hogy amikor visszahúzod és elengeded jobban guruljon.
2014. febr. 3. 17:11
 3/21 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez egy frappáns válasz volt! :)
2014. febr. 3. 17:51
 4/21 A kérdező kommentje:
Itt nem beszélünk drága autóról Istenem!!!10milkáért már lehet kapni.Oké nem egy f40 de azért nem kell annyira gúnyolni,attól még lehet jo mert nem új!Lehet h nektek jobbra is telik de ne csúfoljatok emiatt!szerintem jó kis autó legalábbis szeretem.
2014. febr. 3. 18:01
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez még trollkérdésnek is gyenge.

Amúgy a tescos krómsárkány és a rácsing matrica +50LE

2014. febr. 3. 18:08
 6/21 A kérdező kommentje:
Válaszomra esetleg kapok kérdést? Mindegy mit hisztek csak válaszoljatok!!legyetek szivesek!ez egy régi Ferrari nem kell gúnyolódni ,ennyit tud és kész és nem érdekel nektek milyen autótok van de az enyém ne cikizzétek!
2014. febr. 3. 18:48
 7/21 A kérdező kommentje:
Egyébként ez nem trollkérdés hanem közlekedés témakör.Azt se tudom mit jelent.'troll'
2014. febr. 3. 18:55
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves sokadik nevét szénné égető tomika2001-ünk újra visszatért.

Hogy tuningold? Tegyél bele erősebb akkupakkot, tovább fogja bírni egy töltéssel a kis RC-modelled. Viszonylag olcsón megúszható a dolog. Ha a távirányító hatótávolságát szeretnéd növelni, az már kicsit nehezebb dolog...

Barátom, itt nem hülyék vannak, és nem kisgyerekek. Nagyjából apukáddal egykorú embereket ne próbálj megvezetni, úgysem fog sikerülni.

Aki be tud szerezni egy ilyen autót, az azt is tudja, vagy pár perc google és telefonálgatásután tudni fogja, melyik az a műhely, ahol értenek hozzá, és tudnak picit húzni rajta. SZóval kár a menőzésért, és kezdj el gondolkozni a következő neveden, mert hamarosan ezt is szénné égeted.

2014. febr. 3. 19:38
 9/21 A kérdező kommentje:
Nem lottót nyertem,megdolgoztam az autómért és a házamért is.Na akkor válaszol valaki?Amúgy ez nem álnév fordítsd le magyarra!Esetleg egy válasz?Hétvégi autó tehát nem ezzel járok minden nap,hanem egy másik autóval.Értelmes válaszokat kérek.Lehet h a cigánysoron vagytok és szívjátok a sodort bagót,de én nekem mindenem megvan(nem anyagi)
2014. febr. 3. 20:12
 10/21 A kérdező kommentje:
Srnki nem érti mit akarok?Hol élek?micsoda nyomornegyed.
2014. febr. 3. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!