Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri Suzukit venni 200 ezer...

Megéri Suzukit venni 200 ezer forintért?

Figyelt kérdés

meg szeretném venni az első autómat 200-250 ezer forint között. Szerintetek megéri Suzuki swiftet venni?

vagy tudtok más autót ilyen ár kategóriába?

2014. jan. 29. 16:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Amúgy meg szerintem a régi autókat egyenesen értelmetlen a mostaniakhoz hasonlítani,persze különböző kategóriába eső autókat is értelmetlen biztonság szempontjából összehasonlítani!

Kedves Turbocsiga vegyél be egy nyugtatót!

2014. jan. 29. 18:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Kedves TurboRider24!

Az hogy van saját véleményed nem zavar, és nem is azért vagy leszavazva. Az viszont igen hogy egy alpári tarack vagy, aki nem tud választ írni alpári szitkozódás nélkül. Ezek után én vagyok az agyatlan... Furcsa világot élünk.

2014. jan. 29. 20:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért nagyon a legalját kapod meg a Swiftekből is. Inkább 300 fölött érdemes nézelődni. Vagy kéztől venni, de akkor nagyon szét kell ám nézned! És a legtöbb esetben az ilyen árkategóriás kocsikra még legalább 50-100 ezret rá kell költeni, hogy kipofozza az ember. Szóval én inkább még gyűjtögetnék a helyedbe.
2014. jan. 30. 06:25
 14/16 anonim ***** válasza:
150-ért már F Astrát kapsz. 50 marad a papírozásra.
2014. febr. 9. 18:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekünk volt,mi oda adtuk egyik rokonuknak,mert az övé megpusztult(Opel astra) hogy használja ő,mert nekünk 2 van.Nagyon elégedett vele,most akarja megvenni tőlünk :-)

Régi,mindkettő,ami nekünk van,'93-as.

Olajcsere,kopó alkatrészeken kívül nem kellett rá költeni,olcsó volt hozzá minden.A legnagyobb hidegben elindult,nagyon megbízható.Nekünk a kombis fajta van,nem a lépcsőshátú,ebbe jól lehet pakolni nagyon.A jó nagy babakocsink is befért hátra,ami pl.az Opel astrába nem.

Megbízható autó,városban és rossz(nagyon rossz,saras,gödrös,nyakig havas) utakon is használtuk,sose akadtunk el vele.A vonóhorgos verzió szerintem a legjobb,futót is szépen húzta.

2014. febr. 10. 08:08
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem.

Nézd csak meg a használtautón a törötteket, ezek mind kb 20km/h-val mentek neki valaminek. Dobhatod ki utána az egész autót.

Olyan vékony szar lemezekből van összehajtogatva ez az autó, hogy borzalom, egy ugyanolyan ütközésnél pl egy F Astrának a hátulja benyomódik kissé, vehetsz rá egy lökhárítót legfeljebb.

A Suzuki kb még az utastérbe is begyűrődik.

Nem egy ilyen töröttet láttam.

Sajnos.

Azokat tudnám valagba rúgni, akik ezeket a hulladékokat ajánlgatják másoknak, és halnak meg bennük a gyerekükkel.

És hogy nem rohad....

Úgy szét tud rohadni a tornya elől, mintha kartonpapírból lenne az egész.

Dugattyúja hajlamos eltörni, féltengely kattogni, stbstb...

Ennyiből normális autót veszel tényleg.

2014. febr. 10. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!