Első autónak mit szóltók ehez? Vagy ha tudok jobbat ennyi pénzért akkor mindekép 4x4es legyen (lehetőleg kapcsolható) turbó diesel és kicsi, meg könyen vezethető
# 6/
Jócskán drágább? Ezt tudod vagy csak az általános "audibmwmercedesjapánautóalkatrészdrága" sablont nyomod?
Csak tényszerűen pár véletlenszerű alkatrész az Unixtól a két autóhoz:
Kormánygömbfej:
A4 quattro: 8500 ft
SX4 4x4: 4500 ft
Mann olajszűrő:
A4: 2500 ft
SX4: 5600 ft
Bremo féktárcsa
A4: első 16 hátsó 15e
SX: első 20,500 hátsó 14e
Én nem látom a brutális különbségeket...
Az SX4-ben ugyan úgy ott van a légmennyiségmérő, a computer, a kettős tömegű lendkerék... mind mind megközelítőleg megegyező áron... Az A4 egy középkategóriás autó attól még, hogy van rajta 4 karika. Nem kell azt hinni, hogy annyiba kerül hozzá az alkatrész, mint egy W12 A8L-hez.
Hát pont te írtad le minden alkatrész a duplája az sx4-hez képest és hidd el aki nem akar sokat költeni szervizre annak sok az a dupla ár amit az audi alkatrészeire meg kell fizetni! Mellesleg az sx4-ben nem PD dízel motor van így egy hibaforrással mindjárt kevesebb van az sx4-ben.Egyébként mennyibe is van a PD elemek cseréje? Na ügye ezt már nem merted belinkelni.
Mellesleg megnézném, hogy egyforma minőségű alkatrész melyik autóhoz mennyibe kerül nem pedig ilyen hasra ütött alkatrész árakat beírogatni!
Amúgy meg teljesen mindegy a linkben szereplő audi a4 így is úgyis 4 évvel idősebb mint az SX4 és szerintem annyival nem ér többet inkább nevetségesen túl van árazva a négy karika miatt 2 milla reálisabb ár lenne ezért is!Mellesleg a linkben szereplő audiről azt sem tudni kinek minek a borja fia ,mert még szervizkönyve sincs vezetve hozzá,tehát az előélete ismeretlen.
De majd a kérdező eldönti,hogy mit vesz.
"Hát pont te írtad le minden alkatrész a duplája az sx4-hez képest "
Mi? Nálad más betűk jelennek meg vagy mi?!
A kormánygömbfej drágább, a szűrő és a féktárcsa olcsóbb....
Nem vagyunk egyformák. Én előbb veszek egy sokkal jobb minőségű 3 évvel idősebb autót, ami amúgy minden bizonnyal még akkor is futni fog, mikor az SX4-et már a vastelepen sem veszik be csak kilóra.
Az alkatrészeket meg mint mondtam véletlenszerűen választottam ki, de MINŐSÉGRE EGYFORMÁK, lévén direkt egységes gyártó alkatrészeit néztem.
De mindegy, neked megmondták, hogy a német autó alkatrésze drága és amúgy is elromlik, úgyhogy kár is vitáznunk erről. Egyenlőre csak én hoztam fel tényadatokat, te csak böfögsz bele a nagyvilágba.
"Mi? Nálad más betűk jelennek meg vagy mi?! "
Akkor sem hasra ütve kéne belinkelned alkatrész árakat. Nézzél egyforma márkájú és minőségű alkatrészelet és majd akkor kiderül ,hogy az audihoz drágább minden!Elhiszem hogy a kinai alkatrész olcsóbb az audihoz ,de az eredeti vajon mennyi?
Amúgy meg egy normális alkatrészes linket nem dobtál be ugyan azon az alkatrész márkán belül csak a hasra ütött árlistáid szerepelnek.
Abba mondjuk teljesen egyet értek hogy kinek mi a fontos,de részemről inkább egy 2-3 éves suzuki mint egy 7 éves audi.
Amúgy meg nézd meg egy 3 éves audi A4 alkatrész árait és csak akkor emberkedjünk az audi olcsón fenntarthatóságával.
Amúgy meg te böfögsz bele a világba mert sehol nem látom a linkeket, (vagyis a tény adataidat).
Ne legyél már hülye kérlek szépen...
Neked a BREMCO meg a MANN KÍNAI alkatrész? Te szerencsétlen, ezek GYÁRI alkatérszbeszállítók több autógyárba....
Azt meg leírtam, hogy az UNIXTÓL vannak az árak. A webshopja olyan, hogy nem lehet belőle linkelni. Figyelni kéne, nem hülyeséget beszélni... Felmész az unix weblapjára oszt' kikeresed. Pont ugyan ezt fogod találni.
Jézusom, a lelkes amatőrök...
Sajnállak !Nem lehet belőle linkelni jót nevettem!Érdekes módon én már más kérdésnél sikeresen tudtam linkelni az unix Webshopjáról .Nem is tudom kettőnk közül ki az amatőr.Na és etessél már mást az ocson fenntartható ajudidal ne pedig minket!A PD elem árairól nem tudom miért nem írtál semmit!Csak a kettős tömegűt meg egyéb dízel alkatrészeket szajkóztad ami az sx4-be is van viszont a PD elemekről egy szót sem említettél pedig ezek is elég drága alkatrészek az audi PD dízelmotorjaiban.
Erre is válaszolj kérlek szépen had lássa mindenki milyen ocso fenntartani az audit.
"jézusom,a lelkes amatőrök"
Amúgy meg jópofa ez a felsőbbrendűségi komplexusod ,hogy mindenki hülye csak te vagy okos.
Hiába győzködöl minket senki nem fogja elhinni neked hogy olcsóbb fenntartani egy audit mint egy suzukit.
Na ki is a lelkes amatőr?
Legalább ne írnál hülyeségeket! Amúgy meg vered a nyálad, hogy találtál egy alkatrészt ami drága a suzukihoz csak épp azt felejtetted el ,hogy az összes többi alkatrész 2X annyiba kerül mint a suzukihoz,nem beszélve azokról a plusz alkatrészekről amik még vannak az audiba de az sx4-ben nincsen.(lásd PD elem)
Amúgy meg nézd meg a négy kerékhajtásos audi a4-hez menyi a féktárcsa nem csak az sx4-nél kelet volna az összkerekest nézned!
Audi A4 Qutro
Első féktárcsa
10604015 09.A813.10 Első BREMBO
Féktárcsa
D 320 x 30 mm, Lyuggatott/belső hűtésű, magas széntartalmú
34699 FT
Mellesleg az audihoz ez a 34699 ft-os első féktárcsa még a BREMBO-ból is az olcsóbbik!
Suzuki sx4 2.0 D 4x4
első féktárcsa
10601357 09.A296.14 Első BREMBO
Féktárcsa
20589 FT
Szóval ha hasonlítgatunk akkor hasonlítgassunk rendesen,Na melyik is az olcsóbb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!