Első autónak mit szóltók ehez? Vagy ha tudok jobbat ennyi pénzért akkor mindekép 4x4es legyen (lehetőleg kapcsolható) turbó diesel és kicsi, meg könyen vezethető
Egy 3 éves SX4-et tuti nem vennék meg 3 lepedőért, max 1,5-ért...
Pár opció, amit én vennék:
Nem kicsi, de ha az az SX4 full extrás akkor ez ahhoz képest a Hilton. Hidd el, hogy vezetni is könnyebb, max a parkolást kell gyakorolni vele egy kicsit, ha sokat jársz a városba.
Ez sem kicsi, de vezettem már ilyet, nagyon kényelmes, nagyon dinamikus, jól vezethető és elfér benne 4 ember kényelmesen.
Pár kisebb méretű, mert úgyis azt akarsz (csak tudnám miért... nem kell félni a nagyobb autóktól, nem nehezebb azt sem vezetni!)
Kissebb, városban ideálisabb autó, de a 2000-es dízel városban is elég. Az Opel ecotech motorja elég jól bírja, ha nem autóversenyzésre használják. Automata, bőrös, jól felszerelt.
Közepes autó, elegáns, mégse hivalkodó, nagyon bizotnságos, jól felszerelt, egyik legmegbízhatóbb középkategóriás modell. Én személy szerint ezt venném.
Őszintén, a kis autó + 4x4 nagyon ritka kombináció, középkategóriától felfelé szokás 4x4-es autókat gyártani. Ne félj a kicsit nagyobb kocsitól, hidd el, jobban jársz.
Ez a suzuki ennyiért nagyon sok szerintem.. 2 millió és 2 és fél millió közti ár jobban illene hozzá. Ennyiért én se venném meg az biztos.
Viszont BMW-t, meg Audit se vennék. A kérdező biztos nem véletlen gondolt suzukira. Az Audit meg BMW-t azért fenn is kell tartani.. Ami aztán sokkal nehezebb a suzukinál.
Captiva vagy az az Opel viszont már tényleg jobb döntés. Ezerszer jobb autók mint a suzuki. Meg tényleg jobb a nagyobb autó. Kis autóval balesetet szenvedsz, bánni fogod, hogy kicsit vettél, ha egyáltalán túléled!
Nem sok érte az a3 millió újonnan 5-5.5 millába kerülnek a 2.0 dízeles öszkerekes sx4.
Szép és jó hogy audi,meg BMW de azokból nem 3 évest vesz hanem 7 évest!
Mondjuk a CHEVROLET CAPTIVA nem hülyeség,ha nem félsz anagy autóktól.
De ha az a fontos hogy minél fiatalabb autó legyen akkor maradj az sx4-nél.
Amúgy a suzukiról jut eszembe a
SUZUKI GRAND VITARA is szóba jöhet,bár ez is nagyobb az sx4-estől.
Négyért már tudsz újat venni (1.6os benzinest).
Bár szerintem ebből még lehet alkudni ezen a használtan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!