Mennyi ideig szabad maxiálisan tölteni egy aksit? 70ah-s.
Pont erre (is) jó az általam mutatott töltő: [link]
Töltés előtt leteszteli az akkut, hogy nem cellazárlatos-e, veszi-e a töltést. Ha valami gond van vele kijelzi és nem indul el a töltés.
Van több más funkciója is pl szulfátmentesítés. Elég profi cucc szerintem. Mondjuk árban sem a pár ezer forintos hipermarketes kategória.
Én is az aksira gyanakszom, de Bárdiéknál ahol vettem bevizsgálták és közölték, hogy nincs baja.
Ha zárlatos egy aksi attól még működhet az autóban?
Akkor mégis mi lehet a baja? Minap több mint 200 kilométert mentem vele, erre másnap alig indult be az autó. Tudom, hogy hideg van, de ennnyire?
A generátort már megnézettem az aksit is, a fogyasztókat is megnézték, hiába. Senki nem talál benne hibát, télen mégis tök megbízhatatlan az autó.
vezetékek is megnéztétek?
próbálj kérni egy ismerőstől aksit ami tutira jó,ha azzal is vacakol akkor biztos nem az aksi a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!