Phoenix25 kérdése:
Bmw e39 Benzin vagy Diesel?
Figyelt kérdés
szempontok!
miért jó és miért nem ez az Autó?
2014. jan. 26. 01:56
11/16 anonim válasza:
":/ van 1 auto szerelö barátom és ö szokott venni autokat és eladja es neki van ilyen müszere amivel meglehet nezni hogy piszkaltak e az orat a kocsiba :)"
Hány éves vagy, királyfi? A rosszfiúk mindig egy lépéssel előrébb járnak.
12/16 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok nagyon jól tudod gondolom már volt részed ilyenbe akkor ,,királyfi,, :D
2014. jan. 28. 16:14
13/16 anonim válasza:
Miquel mondata helyesen értelmezve:
Hány éves vagy, királyfi, hogy még hiszel a mesékben? (Nagy Bandó után)
14/16 anonim válasza:
nekem 520 i van és másr volt vele relé gond..amugy ez a sor 6 nagyon jo motor ja meg persze láncos ugy hogy örök darab :) dizeles csak fogyasztásban jobb,ha valami bedöglik benn akkor sok lové....
15/16 Freed Master válasza:
530d kézi vàltóval ez a király.
Ha üzemanyagköltség nem számít akkor meg minnél nagyobb benzinest.
Ha 2,5ccm alatt akarsz akkor meg vegyél egy 800ccm suzuki swiftet ne bmw-t.
16/16 A kérdező kommentje:
Azota 2 ev eltelt miota a kerdest felraktam :) e46 318i volt kezdesnek most pedig e60 530d automata :)
2016. márc. 1. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!