Benyovszky Oszkár kérdése:
Milyen hatással van a gépjárműre ha a fagyban mossa le az ember?
Figyelt kérdés
állandó, kemény fagyra vonatkoztatva2013. dec. 12. 15:26
1/5 Dörmögő válasza:
Az ajtó a gumik mentén befagyhat, és nem tudod kinyitni. A zárba szintén belefagyhat a víz, nem fogod tudni kulccsal működtetni a zárat csak ha előtte kiolvasztod. A kézifék is befagyhat és nem tudod behúzni vagy kiengedni. Bár a rutinosabbak télen nem is használják a kéziféket hacsak nem muszály.
3/5 anonim válasza:
Semmi különös, csak ott kell hagyni tavaszig :)))
4/5 A kérdező kommentje:
maradandó hatások vannak? Ha pl. ha olyan helyre folyik ahol szétnyom valamit.
2013. dec. 13. 14:53
5/5 anonim válasza:
Hát nem tudom,igazából hülye aki télen kocsit mos,vagy mosson garáusban olyan helyen ahol legalább 10 vagy 15C fok van legalább,tehát ahol képes megszáradni,én úgy tudom hogy a jég tágít,tehát tönkre is teheti szerintem a zárat ha oda befolyik,viszont nem hiába koszos télen minden autó :D Ilyenkor senki nem szokta lemosni szerintem mert a milyénket is késő ősszel mikor azért jobb idő volt lemostuk és azóta úgy van,igaz hogy poros dehát mit tehet az ember :) Viszont talán nedves ruhával a koszt leszedheted,csak a zárra figyelj és ne annyira vizes kendővel próbáld,igaz nem lesz olyan szép de nem is lesz 2cm-es porréteg a kocsidon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!