Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift 1.6 4wd-be bele...

Suzuki Swift 1.6 4wd-be bele lehet-e rakni swift GTi motort és úgy gyorsabb lesz-e?

Figyelt kérdés

#Suzuki Swift 1.6 4wd #bele lehet-e rakni #égyorsabb lesz-e?
2014. jan. 25. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:

Bele lehet, de a végsebességet nem csak a motor, hanem a váltó áttételezése is adja. Ha leforog 190-ig az 1.6 akkor a GTi sem fog többet menni, csak jobban gyorsulni.

Én amúgy nem görcsölnék a GTi-vel. 1.3 esetén még csak csak,mert ott motorszám megtartással át lehet alakítani, de nem olcsó. Az a ~10 ló a te esetedben nem sokat dobna. Inkább az 1.6-os motort kell meghekkelni, egy alapos szívó tuninggal is fel lehetne tornászni 130-140 lóerőig, csak kérdés anyagilag megéri-e neked.

2014. jan. 25. 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:
32%
Mit erőlködsz egy ilyen autóval? 30-al neki mész vele egy villanyoszlopnak, és darabokra szednek ki belőle... :D
2014. jan. 25. 14:36
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Nem mindenki arra vesz autót, hogy villanyoszlopnak hajtson.. :D
2014. jan. 25. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:

@14:38

Igen, ez az autó meg pont arra való, hogy elszaladjon vele az ember 3 kifliért a boltba, nem azért hogy pár kw többlet teljesítményt kókányoljon ki belőle az ember.

2014. jan. 25. 14:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem mindenkiszándékozik meghalni egy autóban, van aki arra veszi, hogy vezesse... Bár, gondolom te 2,4-es az A8-as audit is arra vennéd, hogy lehető legnagyobb sebességgel oszlopnak hajts vele... Valahogy minden autó, amit vezettél, az oszlop fele húzott, mi? :) Kb mióta ez az oldal elindult, még mindig nem csengett le egy-két idiótánál ez a suzuki fikázási hajlam. Kettőnek össze kellene állni egymással szembe személyesen, és úgy sztereóban utálhatnák a suzukikat. :)áteszem, sehol látom, hogy megkérdezte volna valaki ebben a kérdésben, hogy hogyan viselkedik a suzuki, ha falnak mennek vele...

A kérdésre a válasz:Belelehet tenni, csak költséges, és értelmetlen.

2014. jan. 25. 15:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Bele lehet tenni, de tök fölösleges. Az 1.6 egy kellemesen nyomatékos motor, egész kis fordulaton is el lehet vele járni, és elforog 6000 fölé is, 130-ról még nagyon vidáman gyorsul.

Az 1.3 GTI DOHC motorja alig pár lóerővel erősebb, de garantáltan nem megy úgy alul, mint az 1.6, ergo utcán kellemetlenebb lesz használni.

Azt a 3-5 LE-t, amennyivel a GTi erősebb, nem fogod megérezni.

2014. jan. 25. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Érezhető különbség nem lesz, kár rákölteni.
2014. jan. 28. 00:50
 8/8 Sida103 válasza:
nem lehet összehozni! az 1.6 váltókialakítása picit eltér az 1.3-tól! Tehát az 1.6 4wd váltóhoz az 1.3-at nem lehet hozzátenni! az 1.6 és az 1.3 váltó illesztési felülete eltérő valamennyire! persze tudom van 1.6 és 1.3 is összkerekes! De öcsém pont most akart egy 1.3 8v 4wd-be 1.6 motort tenni! én autószerelő vagyok, ő nem! mondtam hogy tudtommal nem stimmel, de ő erősködött hogy stimmel! nekiláttunk és bizony mikor a két motort egymás mellé került kiderül hogy nem egyezik!
2014. nov. 30. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!