Suzuki swift (2003) vagy Peugeot 206 (2003)?
Swiftet választanám én is.
A pug problémás. A hátsó felfüggesztése tragédia.
A Peugeot váltója és futóműve nem az igazi. Ezt szerencsére az utódján kijavították.
Én a Swift-et választanám, a fenntartása is olcsóbb.
A pug tragédia.
A Swift jó, és megbízható autó, de a 16V-t kerüld el, mert problémás darab. Ha azt akarod, hogy menjen, akkor Sedan 1.6, az lép, és nem akadály neki az előzés.
Ha a fogyasztás számít, akkor 1.3 8V. 1.0-t ne vegyél, mert nem eszik kevesebbet, cserébe nem megy :D
Nekünk Peugeot 206 van és Bosch rendszer van benne.Egy közeli ismerőstől vettük,de neki évek óta egyszer se romlott el.
Azt elismerem,hogy a swift megbízhatóbb,de nagyon kényelmetlen.
Lehet,hogy sokan nem értenek velem egyet,de én peugeot-ot választanám.Nagyon szép(mert a miénk fekete és optikailag tuningolt),nagyon kenyelmes.
"A Swift jó, és megbízható autó, de a 16V-t kerüld el, mert problémás darab"
Ezt támaszd is alá valamivel!
Érdekes módon van a rokonságba 1.3 16V swift és semmi gond nem volt vele még motorikusan.
Még valami számomra egy sedán swift sokkal kényelmesebb volt a 206 peugeotnál.A peugeotnak valahogy nekem túl keskeny ülései vannak és a háttámlája szélei nyomták a hátamat mert szó szerint nem férek el a 206 ülésében,és a lábtér is nagyon kicsi benne.Igaz elég magas is vagyok,a swift sem limuzin ,de abban valamelyest jobban el tudtam férni!Amúgy kinek a pap kinek a papné én inkább a papnét választom ha csak a kettő közül lehet választani!
Szerintem a híres dugattyú törés miatt nem tartja megbízhatónak. Cseréltem már dugattyút én is olyan swiftben, amiben ketté volt törve.
Egyébként olyan swiftről még nem hallottam, amiben ez a dugattyútörés komolyabb gondot okozott volna. A járása kicsit kopogósabb, de érdekes módon egyikben sem hullott darabokra , csak hosszában félbetört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!