Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki swift (2003) vagy...

Joeyboy18 kérdése:

Suzuki swift (2003) vagy Peugeot 206 (2003)?

Figyelt kérdés

2014. jan. 18. 21:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
Részemről a swift(inkább szedán) 1.3 16V 84 lóerős motorral!
2014. jan. 18. 21:26
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Mindkettő jó, talán a Swift pörgősebb valamivel. Viszont ízlésben nem érdemes vitatkozni, de szerintem sokan egyetértenek velem; a Pug szebb.
2014. jan. 18. 21:41
 3/11 anonim ***** válasza:
65%

Swiftet választanám én is.

A pug problémás. A hátsó felfüggesztése tragédia.

2014. jan. 18. 22:17
 4/11 anonim ***** válasza:
Swift-re teszem én is a voksomat.
2014. jan. 18. 22:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Szivasd magad Peugeot-val tesó ! Suzuki jó kocsi de ne azért vedd,hogy utána neki meny a fának mert azt nem bírja egyik sem !
2014. jan. 18. 23:11
 6/11 anonim ***** válasza:

A Peugeot váltója és futóműve nem az igazi. Ezt szerencsére az utódján kijavították.

Én a Swift-et választanám, a fenntartása is olcsóbb.

2014. jan. 19. 11:27
 7/11 anonim ***** válasza:

A pug tragédia.

A Swift jó, és megbízható autó, de a 16V-t kerüld el, mert problémás darab. Ha azt akarod, hogy menjen, akkor Sedan 1.6, az lép, és nem akadály neki az előzés.

Ha a fogyasztás számít, akkor 1.3 8V. 1.0-t ne vegyél, mert nem eszik kevesebbet, cserébe nem megy :D

2014. jan. 20. 03:22
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekünk Peugeot 206 van és Bosch rendszer van benne.Egy közeli ismerőstől vettük,de neki évek óta egyszer se romlott el.

Azt elismerem,hogy a swift megbízhatóbb,de nagyon kényelmetlen.

Lehet,hogy sokan nem értenek velem egyet,de én peugeot-ot választanám.Nagyon szép(mert a miénk fekete és optikailag tuningolt),nagyon kenyelmes.

2014. jan. 24. 10:33
 9/11 anonim ***** válasza:

"A Swift jó, és megbízható autó, de a 16V-t kerüld el, mert problémás darab"

Ezt támaszd is alá valamivel!

Érdekes módon van a rokonságba 1.3 16V swift és semmi gond nem volt vele még motorikusan.

Még valami számomra egy sedán swift sokkal kényelmesebb volt a 206 peugeotnál.A peugeotnak valahogy nekem túl keskeny ülései vannak és a háttámlája szélei nyomták a hátamat mert szó szerint nem férek el a 206 ülésében,és a lábtér is nagyon kicsi benne.Igaz elég magas is vagyok,a swift sem limuzin ,de abban valamelyest jobban el tudtam férni!Amúgy kinek a pap kinek a papné én inkább a papnét választom ha csak a kettő közül lehet választani!

2014. jan. 24. 12:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a híres dugattyú törés miatt nem tartja megbízhatónak. Cseréltem már dugattyút én is olyan swiftben, amiben ketté volt törve.

Egyébként olyan swiftről még nem hallottam, amiben ez a dugattyútörés komolyabb gondot okozott volna. A járása kicsit kopogósabb, de érdekes módon egyikben sem hullott darabokra , csak hosszában félbetört.

2014. jan. 24. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!