Szerintetek Ford focus 1,6 2003, vagy inkább peugeot 206 1,4 2003 kocsit vegyek?
Figyelt kérdés
kinek mi az ötlete melyik jobb?2013. febr. 16. 00:39
1/11 anonim válasza:
egyik se.. még csak véletlenül se... akkor inkább opel astra...
2/11 anonim válasza:
Szerintem a Focus mert kényelmesebb és nagyobb az utastere a 206 kissebb mint egy suzuki swift
4/11 anonim válasza:
Focus ,nagyon megbízható típus ...
Astrát nem kérdeztél ugye ? :DDDD
5/11 anonim válasza:
Nagyon egyszerű a válasz.
Ford: Német
Peugeot: Francia
szerintem többet nem is kell mondani róluk:)
6/11 anonim válasza:
Kedves Szemely!
Akkor ha valaki kérdez egy új Citroen C5-öt, vagy egy 92-es Corsát, akkor te megmondod neki, hogy csak a Corsa, ugye? :)
7/11 anonim válasza:
De most miért beszélsz hülyeségeket? naggyából azért azonos évjáratról beszéljünk már nyílván az új c5-ös és az új corsa közül a corsát mondanám
8/11 anonim válasza:
A Focus, bár azok is rohadnak, de nem megy tönkre az elektronika, mint a peugeot-ba. Nekem speciel egyik sem kellene, gyűlölöm az európai autókat.
9/11 anonim válasza:
Én Focus-t vennék.A másik,hogy a kettő nem is igazán egy kategória....S a Focus inkább egy Peugeot 3O7-el egy kategória.
10/11 anonim válasza:
Amúgy a két autó nem egy kategória. 206-Fiesta, 307-Focus. Ezek egy kategória. Össze sem lehet hasonlítani őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!