99-es (1. 0 GL) Suzuki Swift-hez keresek nagyon jó minőségű téli gumit, mit ajánlanátok tapasztalatok szerint?
Csak tapasztalatokkal rendelkezők ötletét várom!!!
Most Dayton DW 500-510 van párban rajt. Nem vagyok megelégedve vele.
Előtte kormoránok voltak, de azokat kiszórtam, mert félelmetesen instabilak voltak, viszont ezek is kezdenek veszélyessé válni.
Olyan téli gumit keresek, ami kibír évi 6-8 ezer km-t, mert összesen ennyit megyek és nem szeretném cserélgetni a nyáriakra, mert ezek is kezdenek kiöregedni, mint az autóm.
Continental WinterContact, de ezt nem tudom, van-e ilyen kicsiben. (drága)
Nekem bevált még a Michelin Alpin A3 is.
Sokan ajánlják a Barum Polaris 3-at, állítólag jó, ezt még nem próbáltam.
Viszont volt szerencsém Debica Frigo-hoz (teszkós, nagyonolcsó), és sokkal jobb volt, mint mondjuk a Kléber Krisalp, vagy egy Bridgestone Blizzak.
Debica Frigo kb mennyivel volt "másabb", mint mondjuk a Conti vagy a Michelin?
Conti-ról és a Vredestein-ről olvastam még jókat, de pl a Vredesteinről ugyanott meg rosszat is írtak (ADAC).
Szóval így+úgy dicsérték, aztán meg lehúzták a jégen futással.
Nekem volt még annó matador, de teljesen kidudorodott az oldala és menettulajdonságokban is borzasztó volt.
Aztán arra gondoltam lecserélem a téli Daytonokat, meg a nyári BF Goodrich is megy akkor elajándékozásra, pedig az irtó jó gumi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!