Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy jó állapotú benzin/gáz...

Egy jó állapotú benzin/gáz üzemű Lada Samara mennyire gazdaságos?

Figyelt kérdés
Sosem volt még tapasztalatom gázos autóval. A benzint eléggé szereti, ezt tudom a típusról :) LPG-vel mennyivel olcsóbb? Tudom, hülyeség, de ha nyáron kint hagyom a napon, nem robban fel a tartály?
2014. jan. 23. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Eletem legrosszabb dontese vol,hogy nem Ladat kertem gazosan! Allitolag gazosba jo nagyon keveset eszik! Nem robbban fel meg ugy sem ha lelocsolod benzinel es felgyujtod! Biztonsagos kis cucc!
2014. jan. 23. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Gázból nagyjából ugyanannyit, vagy egy kicsivel többet eszik mint benzinből. A tartálya sokkal biztonságosabb mint egy benzintank és nem robban föl a napon :) A legolcsóbban PB palackról lehetne tölteni, de ez ugye tilos. A kutak árait nézd meg a neten.
2014. jan. 23. 18:24
 3/5 anonim ***** válasza:
7-7.5L benzinnel elvan. Ez nem egy vészes fogyasztás. A többi ilyen idős és ccm-es autó sem eszik sokkal kevesebbet.
2014. jan. 24. 15:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez komoly? Anyám 1.2-es Corsája is ennyit eszik, 1,5 éves... Csak hát mindkettőnknek kéne egyszerre, "nyugati" autókból az olcsóbbak nagyon leéltek, Suzukit nem akarok, ebből meg egész jókat lehet venni injektorosan, benzin/gáz üzeműen, azért is gondolkodom ezen a típuson...
2014. jan. 24. 19:34
 5/5 anonim ***** válasza:
2014. jan. 25. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!