Egy jó állapotú benzin/gáz üzemű Lada Samara mennyire gazdaságos?
Figyelt kérdés
Sosem volt még tapasztalatom gázos autóval. A benzint eléggé szereti, ezt tudom a típusról :) LPG-vel mennyivel olcsóbb? Tudom, hülyeség, de ha nyáron kint hagyom a napon, nem robban fel a tartály?2014. jan. 23. 18:09
1/5 anonim válasza:
Eletem legrosszabb dontese vol,hogy nem Ladat kertem gazosan! Allitolag gazosba jo nagyon keveset eszik! Nem robbban fel meg ugy sem ha lelocsolod benzinel es felgyujtod! Biztonsagos kis cucc!
2/5 anonim válasza:
Gázból nagyjából ugyanannyit, vagy egy kicsivel többet eszik mint benzinből. A tartálya sokkal biztonságosabb mint egy benzintank és nem robban föl a napon :) A legolcsóbban PB palackról lehetne tölteni, de ez ugye tilos. A kutak árait nézd meg a neten.
3/5 anonim válasza:
7-7.5L benzinnel elvan. Ez nem egy vészes fogyasztás. A többi ilyen idős és ccm-es autó sem eszik sokkal kevesebbet.
4/5 A kérdező kommentje:
Ez komoly? Anyám 1.2-es Corsája is ennyit eszik, 1,5 éves... Csak hát mindkettőnknek kéne egyszerre, "nyugati" autókból az olcsóbbak nagyon leéltek, Suzukit nem akarok, ebből meg egész jókat lehet venni injektorosan, benzin/gáz üzeműen, azért is gondolkodom ezen a típuson...
2014. jan. 24. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!