Nektek mennyit érne meg egy 30 % üzemanyagot megtakarító új találmány?
"Teljesen mindegy, úgysem engednék forgalmazni"
Ez nem engedély kérdése! Semelyik hatóságnak sincs köze hozzá!
Egy magyar faszi , pár éve feltalálta, a 100%-ig vizzel működő autót. Egy Suzuki swift-be bele is építette a rendszert. Ki hallott róla ?
Na látjátok, . . .EZ AZ.
Egy Bikini szám ugrik be: "Ez itten kérem Magyarország".
"Egy magyar faszi , pár éve feltalálta, a 100%-ig vizzel működő autót. Egy Suzuki swift-be bele is építette a rendszert. Ki hallott róla ? "
Persze, csak utána kiderült, hogy nem CSAK viz kell bele....
A kocsimban egy motorcsere olyan 300 eFt + papírok, szóval ha nagyon rosszul is sül el a dolog, akkor is ennyiből vissza tudom állítani az eredeti állapotot.
Szóval 400eFt-ért szívesen tesztelem.
Köszi, kilences, ilyen válaszra gondoltam.
A találmány egyébként félig-meddig elméleti jelenleg, de nem agyament ötlet, hanem számításokkal könnyen igazolható. Nem is spanyolviasz, csak ebben a formában ilyen szinten nem alkalmazzák még sehol a világon. Az ötlet tehát nem egy misztikus összeesküvés elmélettel kombinált átverés. Perpetuum mobile címen már sok csaló próbált visszaélni naiv emberek bizalmával.
Ja, és motorcserénél kisebb átalakítással jár :) a dolog, de valószínűleg hatósági engedély kellene hozzá, aminek megszerzése szerintem nem utópia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!