Dízel és Benzines autó rugói, és lengéscsillapítói közt van külömbség?
Figyelt kérdés
nemakarom hogy bután hangozzon a kérdés, de vettem az autómba ültető rugókat (opel astra f dízel), betettem, és teljesen összeült, leroggyant az egész eleje, új gátlóim vannak, szóval azt kizárhatjuk hogy rosszak, de amibe volt benzines autóba, abban tök szépen mutatott. valahol máshol lesz a bibi ?2014. jan. 23. 17:36
1/7 anonim válasza:
Van, mivel a dízelmotor sokkal nehezebb.
2/7 anonim válasza:
A lengéscsillapítók egyformák, de a dízelek valóban nehezebbek, ezért erősebb rugó van alattuk.
3/7 anonim válasza:
Nem minden esetben, de van, hogy erősebb futómű van a dizelek alatt, szerintem nálad is ez lehetett a probléma.
4/7 A kérdező kommentje:
de kerestem az interneten ültető szettet, és sehol sem irja hogy az jó lenne e dízelbe . :/
2014. jan. 23. 18:57
5/7 anonim válasza:
Mert alapszintű logika, hogy ha keményebb, mint a gyári, akkor jó...
6/7 anonim válasza:
Általában felszereltség szerint van többféle rugó, ebbe motor is benne van, mint változó. Egy fullextrás autó nehezebb, mint a fapados. Az erősebb rugóhoz erősebb lengéscsillapító is jár(na).
7/7 anonim válasza:
Igen van!
Az én autóm benzines, de ebből a modellből rengeteg féle-fajta dízel is létezik. Egyszer úgy tűnt, hogy eltört a hátsó rugóm (aztán kiderült, hogy nem azzal volt a baj), érdeklődtem a rugó árakról, és mondta a szerelőm, hogy sajnos ebbe kicsit drágább lesz, mint a dízel modellekbe, mert másfajta rugó kell alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!