Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Valakinek vannak szép emlékei...

Valakinek vannak szép emlékei Zsiguli/Ladáról?

Figyelt kérdés

2014. jan. 23. 16:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
Nincsenek, pedig volt néhány db a tulajdonomban, de utáltam őket mint a sz@rt.
2014. jan. 23. 16:38
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

Nekem vannak..

Volt pálya zsigám meg közútim is..

Ennek már vagy 8-10 éve..

Szerethető megbízható autók. Nem nagyon romlanak el.

Mostanra a legfiatalabb is már vagy 30 éves. De még most se tudok rájuk semmi rosszat mondani. Elég egyszerűek is így még megbízhatobbak. Egyetlen rossz tulajdonságuk hogy sokat fogyasztanak benzinből..

Hú de sokat csajoztam velük.. Naprácsom is volt hátul mint egy lamborginin :)És le volt véve elől hátul a lökhárítóm hogy még sportosabb legyen. :)

2014. jan. 23. 16:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Huuu!Az én 1200-asomon hátul dácsia lámpák,kocka hármas lökös,dupla csövü koppány,elöl samara lökös trabant h4 foncsor sárga halogén izzoval. :))
2014. jan. 23. 17:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem egy zsiguli és egy lada volt mindkettő 1200-as.Így igaz, könnyen szerelhető volt.Valamint alkatrész kis túlzással még a hentesnél is kapható volt.Rögtön.Akkoriban az volt itthon az 1500-as polskival a csúcs.Sokat kajált igen benzinből meg egy idő után az olajból is.
2014. jan. 23. 17:15
 5/11 anonim ***** válasza:
43%

Hogyne, kelepelt a motorja, az istennek nem jöttem rá, mitől, összevissza állítgattam a szelepeket rajta, de kelepelt. Valószínű a vezérműtengely háza volt kopott.

Akkora válla volt a hengernek, hogy borzalom, olyan kopott volt a motorja.

Első felfüggesztést élmény szerelni rajta, meg lakatolni, parkolni vele szuper, amikor már begyógyultak a gömbfejek, szilentek(kb fél óra beállni két kocsi közé)

Mindezt meghálálja rendkívül takarékos fogyasztással(8-10 liter benzin)

Szovjet teknyika...

2014. jan. 23. 17:32
 6/11 anonim ***** válasza:
A "szovjet teknyikát"maximum az alváz és felfüggesztésre tudod poénkodni.A többi az digó.
2014. jan. 23. 17:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem a legjobb élményem amikor egy 1200-as Drift Ladával vittek pár kört :)

Nem egy szokványos kocsi volt az RB26DETT motorral.

2014. jan. 23. 17:47
 8/11 anonim ***** válasza:
mivel régen volt nekünk is a családban sok élményem van vele de sajnos egyik sem ilyen komolyabb mint az előzőek, túl későn születtem...(17 éves vagyok)
2014. jan. 23. 18:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Unokatestvéremnek volt, 1200-es Zsiguli,[BGP-513] koralpiros, barna műbőr ülésekkel, ahogy azt kell egy fiatalnak: vastag tuning sportkormánnyal (Lada jellel), kipufogó koppánnyal, hátul a kalaptartóban 2 olyan iskolai hangszóró, az a fehér tudjátok. Jöttünk haza vele az Aranyosi völgyön, régi szép idők! Ez olyan 1994 körül lehetett ez.
2014. jan. 23. 20:28
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, elég sokszor dugtam benne...
2014. jan. 23. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!