Tényleg olyan szar a W210 Merci? Vennék egyet.
Vennék egyet, adagolós diesel, szívó előnyben.(CDi NEM KELL)
6 éve van 220D W210 Mercink, 1 adagoló és 1 elektromos ablak motor kellett idáig csak.Órájába 213.000 km Németo.-ból behozva.Szeretnék magamnak is egyet.
Ha szeretnél akár lélekben is felkészülni olyanra, hogy belülről kifelé elrohad az első bölcső, lengőkar, ajtó, küszöb, minden...
Orbitális egy kotvány tud lenni egy ilyen.
Nekem 123-asom van, idén 31 éves lesz, és elmúlt nyáron volt először lakatolva.
Az említett 220D-n elektromos adagoló van, Lucas gyártmányú, legendásan szeret szétesni. Fel lehet rá tenni kis ügyességgel a régebbi, OM601 motor Bosch adagolóját, igen sokan úgy közlekednek vele, jó kis kisipari magyar megoldás.
Ha Mercit akarsz, ami szívódiesel, és kimegy a világból, vegyél egy W124 250D-t OM602 motorral, megkímélt állapotban, és fele annyira sem fog rohadni, mint a W210, cserébe ha bárhol megjelensz, nem az lesz, hogy, na itt a mercigyártás szégyene, hanem egy korrekt, koros autó, ami még ma is megállja a helyét.
Volt szerencsém jópár W210-hez, W202-höz, egykutya mind, bottal nem piszkálnám meg egyiket se. Mondom ezt úgy, hogy egy közepes okostelefon áráért vett 123-asba beletekertem kevesebb, mint egy év alatt 18 ezer km-t, pedig mellette használok másik autót, meg motorozom, hét közben bringázom, stb.
Sőt, a 123-assal voltam külföldön többször is, egyetlen zokszó nélkül tűrte, amikor a nyári kánikula közepén 5en ültünk benne, színültig rakott csomagtartóval, és megmásztuk a Dinári-hegységet, meg a szlovén Alpokat, 200D motorral.
Hamarabb indulnék el egy Romettel ilyen útra, mint egy W210-zel...
"Volt szerencsém jópár W210-hez, W202-höz, egykutya mind, bottal nem piszkálnám meg egyiket se."
A W202 miért lenne szar.Arról nem hallok elektronikai gondokat, rohadást stb.Amúgy énnekem a kedvenc autóm mindíg is a 123-as Merci volt.Na de abból jót találni.3,5 millióért van egy fasza 300D a Használtautón. Vagy esetleg egy 230-as benzines gázüzeművé alakítása.Dízelt nehéz lenne jót találni
En a helyedben nem csak a dieseleket nezegetnem hanem a benzinest is (hacsak nem tudsz olcso gazolajat mert akkor ertheto a dolog)...
Nekem egy 97-es E420-am van,teljesen rohadas mentes (ritka mint a feherhollo),sok benne a km, viszont nem volt bontva se a valto sem a motor...Apro bajai voltak mint az elektromos ablakok vezerlo modulja, egy ablakemelo szerkezet es a tetokarpit volt megereskedve...
Ezektol eltekintve nagyonstabil auto.
En inkabb vennek benzinest akar csak a 200-ast-szerintem a diesel 95%-a mar tul van a 600e-kmen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!