Peugeot 205-öt vennék és azoktól kérdezném, aki ismeri a típust, hogy megbízható autó-e?
Tudom régi, de nekem tetszik és a keret ezt engedi. Max.300e.
Golf 2-t néztem,de szerintem irreálisan drága ami jó,és 205-ösök között rozsdamentest is találtam. A Fiesták szintén erősen rohadnak.
Első autónak megfelelő-e,egy kis motorral szerelt Peugeot?
Mennyire szervizigényes?
Jókat írnak róla ( [link]
Viszont 300-ért jó autót nagyon ki kell fogni, vigyázz ne valami autónak látszó tárgyat sózzanak rád.
Nézd. Az, hogy "úgy tűnik" az elég kevés. Reálisan gondolkodva mit adnak ma 200e forintért? Nagyjából semmit. Persze lehet szerencséd és az is lehet, hogy rosszul tudom az árakat.
Szerintem épp a dízelt kellene venni, mert annak a motorja sokkal tartósabb mint a benzinesé. És ilyen korú kocsiknál biztos nem 5000km futásról beszélünk.
Ki lehet fogni olcsón is jó kocsit, csak alaposan át kell nézni, mielőtt megveszi az ember.
Unokatesómnak volt anno első kocsija egy 205-ös, meg volt vele elégedve. Az övé 1.1-es volt, nem egy erőgép, de bárhová eljárt vele, ahova kellett. Tavaly adta el, 4 évig volt nála. Az alatt semmi gondja nem volt vele, csak a kopó alkatrészeket cserélte le (fékbetét, féktárcsa, vezérműszíj). Nagyon szerette. Azért vált meg tőle, mert családbővülés miatt szükségük volt egy nagyobb kocsira.
Elmondása szerint fenntartása filléres dolog volt, alkatrészárak is kedvezőek voltak.
Köszönöm az utolsó válaszolónak is a gyors reagálást!
Év elején, ha még meglesz, akkor megnézem és ha jó meg is veszem.
Boldog Új Évet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!