Tényleg ennyire rossz autók a régi suzuki swiftek, vagy csak irigykednek?
Megkaptam életem első autóját!Apám 500.000 ft max limitet szánt nekem amiből vehetek egy autót!Én egy szedán swiftet választottam 1.3 84 Lóerős motorral( és elég sok kényelmi extra is van benne szervokormány,klíma,elektromos ablak elől-hátul,elektromosan állítható tükrök,központizár,riasztó,vezető és utasoldali légzsák,szép megkímélt külső és belső,könnyűfém felni ,téli nyári kerékgarnitúra,végigvezetett szervizkönyv is van hozzá mellesleg az összes eddigi szervízszámlák is megvannak és 2003 évjáratút az autó!Igyekeztem minél fiatalabb és olcsóbban fenntartható autót választani!
Erre meg szinte az összes ismerősömtől kapom a megjegyzéseket ,hogy miért papír autót vettem ennyi pénzből mikor már 3 golfot,f astrát,ford focust stb is kaphattam volna fél millából és ezeket már autónak lehet nevezni... bla bla bla...!
Nem értem ennyire rossz autók a suzukik?
Mert mindenhonnan csak a negatív megjegyzéseket kapom
jól döntöttél, bevált típus.
úgy, mint a többi autónál is, ügyelj a jóminőségű oljra, téli/nyári gumira, alvázvédlemre.
sokáig örömöd leled benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!