Tényleg a vizsgabiztosoknak megkell buktatniuk x embert?
Ezt csak azok hangoztatják akiket megbuktattak.
"Megbuktam a forgalmin pedig minden közlekedési szabályt betartotam"
Minden bizonnyal, ezért is buktál meg... A legjobb, hogy egy felsorolással folytatod a hibáidról; kereszteződésekben nem tekintetem be kellő képen, nem ellenőrizem rendszeresen a mögöttes forgalmat.
Igen, ez balesetveszélyes! Én az első ilyen "csak bepislantok a jobbkezesbe" után meghúztalak volna, örülj neki, hogy a vizsgabiztosod ennyire laza volt és engedett továbbvezetni...
Vegyed észre, hogy itt emberek életével játszol. Egy elhibázott jobbkezes és egy négyfős családot kiirtottál...
Gyakorolj még, aztán amikor már tudsz figyelmesen közlekedni, próbáld meg újra.
oktatód nem mondta hogy nézelődj sokszor mert szeretik a vizsga vbiztik és feltűnően kell csinálni.
Vannak kötekedő vizsgabiztosok és vannak iskolák ahol szándékosan meghúznak.
Nyilván engem is lefogsz pontozni, DE!
Ezt azok mondják, akik megbuktak, és ezzel magyarázzák a bizonyítványt. Ha mindent jól csinálsz, szabályosan (tudod, hogy kell, remélhetőleg az oktatód mindent elmondott és te figyeltél rá, csak a vizsgán elfelejtettél 1-2 dolgot), akkor nem tud megbuktatni, még ha lenne is ilyen "limit"...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!