Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A BMW-sek miért nem ismerik...

A BMW-sek miért nem ismerik az indexet, és miért nem tudnak parkolni?

Figyelt kérdés

febr. 17. 07:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
62%
Az a viszonylag kevés BMW-s aki közlekedik az utakon inkább ismeri az indexet, mint rengeteg más típus vezetője. Már nem lehet azt mondani, hogy csak a BMW, a régi Suzukis, de minden más típus is vezetnek olyanok, akik sok helyzetben ugyanúgy ba..sznak indexelni.
febr. 17. 07:32
 2/17 A kérdező kommentje:

1-es ha nem igaz akkor miért van ez a sztereotípia? Miért csinál mindenki viccet abból hogy a bunkó bmdoubleu-sok mennyire nem tudnak vezetni?

Amúgy csak szerintem vicces hogy a buta Amerikaiak bmdoubleu-nak ejtik a BMW-t?

febr. 17. 08:18
 3/17 anonim ***** válasza:
76%

Egyszer ment előttem egy BMW. Elkezdett indexelni jobbra, tökre meglepődtem.

Ezután befordult balra.

Nem volt több kérdésem.

febr. 17. 08:19
 4/17 anonim ***** válasza:
46%
Ebben az országban nem kell ahhoz BMW-snek lenni hogy egy tapló bumburnyák legyen az ember. Itt minden második autós nem tud se közlekedni se parkolni, ha nem azért mert alapból csökkent képességű akkor azért mert egy tirpák.
febr. 17. 08:26
 5/17 anonim ***** válasza:
74%
#2 Valószínűleg néhány ilyen BMW tulaj kezdte el, de ma ha kimész az utakra, akkor minden típusból látsz olyan aki nem használja az indexet. Ez a magyar mentalitás, hogy ha ő csinálja akkor én is. Reggel megyek dolgozni, és 10 autósból 6-7 sávváltáskor nem használja, mert ő már szelektálja, hogy szerinte oda nem kell.
febr. 17. 08:28
 6/17 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező rendesen haragban áll a világgal 😂😂😂
febr. 17. 08:46
 7/17 anonim ***** válasza:
febr. 17. 09:12
 8/17 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem max nagyobb arányban valasztják a bajor marka peldányait barmok, ezert könnyű indexfóbias béjemvést látni az utakon. Tegnap egy uj ssanyong adta előttem elő az indexkeptelenséget 4/0 volt a sikeres indexeleseinek aranya amíg mentem mögötte.
febr. 17. 09:17
 9/17 anonim ***** válasza:
49%
Mindig indexelek, BMW-m van. Ez nem jött be csa
febr. 17. 09:48
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha a tolatva parkolásnál az 1 ráigazításra gondolsz, akkor az autósok 90%-a nem tud parkolni!
febr. 17. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!