Hogyan érdemes parkolni két autó közé? Előre, vagy hátra?
Figyelt kérdés
Két autó közé. Mármint amikor az egyik jobról van neked, a másik balról (vagyis lesz amikor beparkolsz). Melyik a jobb módszer és miért? Elővel, vagy háttal beállni? Vagy melyik könyebb? Melyik előnyösebb?dec. 6. 10:47
2/31 anonim válasza:
Ha nem sietek, mindig hátra parkolok, ugyanis a kiállás sokkal biztonságosabb.
3/31 anonim válasza:
Szűkebb helyre tolatva könnyebb beállni és aztán kiállni is.
4/31 anonim válasza:
Valamikor kell tolatni, vagy beálláskor, vagy kiálláskor.
Ha tolatva állsz be, a kiálláskor látod, mi van elötted, melletted, ki kóvályog az úton, stb, szóval szerintem ez a célszerübb. Ha elöre állsz be, akkor gyakorlatilag vakon tolatsz addig, amíg az egész autó kijött e két másik közül.
5/31 anonim válasza:
Én mindig orral állok be...
Rohadt sokat fordul az első kerék így nem gond szűk helyre sem beállni.
+ ha bármit pakolni kell akkor hozzá lehet férni a csomagtartóhoz.
6/31 anonim válasza:
Orral állunk be. Szűk helyre könnyebb előre, a nagyobb helyre (úttest) meg tolatva kiállni. Áruházak parkolóiban, vagy falhoz állva megint csak egyértelműen orral, hiszen a csomagtartóhoz sem árt hozzáférni. Kiálláskor meg nem látni sokkal többet akkor sem, ha orral jövünk ki, mert a sofőr, majdnem az autó középvonalában ül.
7/31 anonim válasza:
Én úgy vagyok ezzel, hogy mikor milyen kedvem van.
Mondjuk ha nagy a forgalom mögöttem akkor nem tökölök tolatással, beállok szemből és kész.
8/31 anonim válasza:
6-ös: ha soförként az autó középvonalában ülsz, akkor nagyon nem jó fajta autód van! Normál esetben (korszerü autónál) max az egyharmadában vagy, vagy még elöbb!
9/31 anonim válasza:
Nem mindenkinek van fűnyírómotoros autója aminek 30 centi az eleje 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!