Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol érdemes parkolni a BME...

Hol érdemes parkolni a BME környékén?

Figyelt kérdés
Minden nap a K épületben vannak óráim. Ha 8:15-re kell mennem, akkor még nagy nehezen van üres hely közvetlenül a K épület előtt, vagy az R-nél lévő murvás felhajtón. DE! általában 10:15-kor kezdődnek az óráim. Ekkor azonban már sehol semmi üres placc, még a környező utcákban sem. Valaki tud esetleg más parkolási lehetőséget a közelben? (Láttam, hogy az R-nél van egy sorompóval lezárt parkoló is. Erről tud valaki bővebb infót? Mik a feltételei, az ottani parkolásnak?)

2014. okt. 13. 22:35
 1/6 anonim ***** válasza:

A sorompós részekre bejutáshoz minimum oktatónak, alkalmazottnak kell lenned.

Kelenföldön van P+R parkoló.

Infoparkban (I előtt) korán még szokott lenni hely, de 10-kor már biztosan vadászni kell.

Esetleg a Kopaszi-gát déli részénél van egy nagy parkoló, fél óra alatt biztosan átérsz a K-ba.

2014. okt. 13. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
23%

"Minden nap a K épületben vannak óráim. Ha 8:15-re kell mennem, akkor még nagy nehezen van üres hely közvetlenül a K épület előtt"

Te mesevilágban élsz.

Örülj neki, hogy akkor van!

Én már jócskán elmúltam 20 amikor az ELTE-re bekerültem, és ugye előtte és közben dolgoztam, és nekem is volt egy nagyon-nagyon régi autóm és többször azzal jártam be az egyetemre.

Én sosem panaszkodtam, és sosem vágtam fel vele, még akkor is örültem, ha csak 5 utcával arrébb tudtam megállni.

2014. okt. 13. 23:00
 3/6 kovpet ***** válasza:

Én anno BKV-val jártam be, nem is volt ilyen gondom.

Ha most lennék egyetemista, akkor is villamossal járnék be, ott nagyon jó a közlekedés.

2014. okt. 14. 09:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én se értem, minek oda kocsival járni, de ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, a Stoczek utcát ajánlom, ma 10 körül még csomó hely volt.
2014. okt. 14. 14:32
 5/6 anonim ***** válasza:
vagy esetleg ha úgy nézzük hogy a pesti oldalról jösz át a petőfi hídon, akkor a villamosmegálló után jobbra tudsz behajtani a kármán tódor kollégiumhoz, ott előtte van egy paqrkoló ugye az irinyi út mentén(ami a petőfi híd fojtatása), de az mindig tele van viszont ha nem mész be a parkolóba hanem csak ott előtte állsz fel félig a járdára a telefonfülkénél (asszem V2 éplület tövébe, aminek a tetején az a konica minolta felirat van, meg óriásplakát, asszem most épp renault twingo reklámmal, tehát a goldmann gödörnél) joban nemtudom körül írni :D én is ott szoktam megállni ha ritkán autóval keveredek a suliba
2014. okt. 14. 22:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Igaz egy hónap után, de: Kruspér utca (VPK utcája) esetleg jó lehet, napközben nagyon sok szabad hely van, és R-től K-ig bármelyik épületbe be lehet érni 10 perc alatt.
2014. nov. 15. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!