Az gáz hogy azért szoktam egy iskolánál parkolni mert nagy ingyen parkolója van? Amúgy nincs a közelben más ingyen parkoló, a városban a legtöbb parkoló fizetős.
Figyelt kérdés
ma 13:23
1/9 anonim válasza:
Amíg az iskolát vagy valamelyik öntudatos szülőt nem zavarja, addig nem gáz.
2/9 A kérdező kommentje:
1-es az se gáz hogy ennyire le vagyok égve anyagilag?
ma 13:32
3/9 anonim válasza:
Engem nem érdekelsz, azt csinálsz amit akarsz.
Mondjuk ha én annyira csóró lennék, akkor nem autóval járkálnék a városba.
4/9 anonim válasza:
Kérdés, az iskola területén parkolsz? Vagy az iskola előtt vannak parkolóhelyek és azt használod. Közterület vagy az iskola területe?
5/9 anonim válasza:
Nem szép dolog, hogy lenyúlod azok elől akiknek épült.
És ha nincs pénzed ne autózz.
6/9 anonim válasza:
Milyen városban élsz, hogy nincs más ingyenes parkoló?
Még itt Bp-en a Rózsadombon is van nagyon sok ingyenes parkolóhely.
Nehezen hihető, hogy nincs más ingyenes parkolóhely a városban. Nem inkább kényelmi oka lehet az iskola előtti parkolásnak?
7/9 A kérdező kommentje:
5-ös annyi ott a parkolóhely hogy nem nyúlom le senki elől, amúgy az a parkoló az Esztergomi Bazilika és a Balassa Bálint iskola között van
ma 15:16
8/9 A kérdező kommentje:
6-os van más ingyen parkoló is a városban csak kevés és nagyon sokat kéne sétálnom.
ma 15:31
9/9 anonim válasza:
Úgy látom lenne bőven ingyenes parkoló a környéken.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!